Invata sa prepari elixirul vietii! Iti reface tineretea si iti fortifica organele digestive!

Invata sa prepari elixirul vietii! Iti reface tineretea si iti fortifica organele digestive!
Invata sa prepari elixirul vietii! Iti reface tineretea si iti fortifica organele digestive!

Ghee (sau unt purificat) este facut dupa o reteta ayurvedica si este folosit si in domeniul frumusete.

 

Ioana Ginghina scrie pe blogul sau despre beneficiile acestui tip de unt. "Se spune despre el ca este elixirul vietii si ca poate sa refaca tineretea.
Mai usor de digerat decat untul traditional si alte grasimi animale, untul purificat fortifica organele digestive, sporeste savoarea mancarilor si le pastreaza continutul in vitamine si alte substante vitale.
Mai asigura si o asimilare optima a vitaminelor si sarurilor minerale."
"Iata cum se prepara ghee:
Se iau 500g de unt cat mai natural posibil, se taie in bucati mici.
Se spala cu apa rece pana cand depunerile de protide sunt eliminate si apa ramane limpede.
Se pun toate bucatile intr-o cratita si se pune la foc potrivit pana se topeste si la suprafata se formeaza o spuma.
Apoi se scade temperatura, adica se da focul la mic si fara sa-l mai acoperiti il lasati sa fiarba pana se evapora toata apa si pana luati toata spuma care mai rezulta in urma fierberii.
Nu trebuie lasat mai mult caci se arde si asta nu e bine. Untul topit trebuie sa aiba culoarea galben-auriu si nu maroniu.
Pentru 500 g timpul variaza intre 30-60 minute.", scrie Ioana pe blog.

Ioana Ginghina scrie pe blogul sau despre beneficiile acestui tip de unt. "Se spune despre el ca este elixirul vietii si ca poate sa refaca tineretea.Mai usor de digerat decat untul traditional si alte grasimi animale, untul purificat fortifica organele digestive, sporeste savoarea mancarilor si le pastreaza continutul in vitamine si alte substante vitale.Mai

asigura si o asimilare optima a vitaminelor si sarurilor minerale."

" Iata cum se prepara ghee:

Se iau 500g de unt cat mai natural posibil, se taie in bucati mici.

Se spala cu apa rece pana cand depunerile de protide sunt eliminate si apa ramane limpede.

Se pun toate bucatile intr-o cratita si se pune la foc potrivit pana se topeste si la suprafata se formeaza o spuma.


Apoi se scade temperatura, adica se da focul la mic si fara sa-l mai acoperiti il lasati sa fiarba pana se evapora toata apa si pana luati toata spuma care mai rezulta in urma fierberii.

Nu trebuie lasat mai mult caci se arde si asta nu e bine. Untul topit trebuie sa aiba culoarea galben-auriu si nu maroniu.

Pentru 500 g timpul variaza intre 30-60 minute.",
scrie Ioana pe blog.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies