Invata sa prepari macarons delicioase in forma de inima! Uite cum!

Invata sa prepari macarons delicioase in forma de inima! Uite cum!
Invata sa prepari macarons delicioase in forma de inima! Uite cum!

Laura Cosoi iti prezinta reteta de macarons de care s-a indragostit si pe care o recomanda de Dragobete.

 

Pentru macarons avem nevoie de: mixer, termometru pentru apa, cuptor cu ventilatie.
Ingrediente:
1. 400 g zahar
2. 150 ml apa
3. 300 g albus batut
4. 800 g pudra de migdale
5. 150 g zahar pudra
6.
1 borcan magiun (sa fie tare)
Mod de preparare:
1. 400 g zahar si 150 ml apa – se fierb impreuna pana la temperatura de 120 grade dupa care se adauga peste 150 g de albus batut spuma si se mixeaza pana se raceste compozitia( se face ca o bezea).
2.
In prealabil, se pregateste zaharul pudra cu pudra de migdale. Peste acestea, se adauga 150 g albus si se amesteca. Coca obtinuta se amesteca cu compozitia-bezea( 1.) pana ce se omogenizeaza.
3. Compozitia se introduce in posh si se toarna in forme rotunde pe tava acoperita cu hartie pentru copt.
4. Cuptorul se preincalzeste.
5.
Se introduce tava si se lasa timp de 14 minute, la temperatura de 145 grade.
6. Se scoate tava si se lasa la racit, dupa care se adauga gemul, formele, unindu-se 2 cate 2.
7. Se pun la frigider si se servesc a 2-a zi.
Sursa: LauraCosoi.ro

Pentru macarons avem nevoie de: mixer, termometru pentru apa, cuptor cu ventilatie.



Ingrediente:

1. 400 g zahar
2. 150 ml apa
3. 300 g albus batut
4. 800 g pudra de migdale
5. 150 g zahar pudra
6. 1 borcan magiun (sa fie tare)

Mod de preparare:

1. 400 g zahar si 150 ml apa – se fierb impreuna pana la temperatura de 120 grade dupa care se adauga peste 150 g de albus batut spuma si se mixeaza pana se raceste compozitia( se face ca o bezea).


2. In prealabil, se pregateste zaharul pudra cu pudra de migdale. Peste acestea, se adauga 150 g albus si se amesteca. Coca obtinuta se amesteca cu compozitia-bezea( 1.) pana ce se omogenizeaza.

3. Compozitia se introduce in posh si se toarna in forme rotunde pe tava acoperita cu hartie pentru copt.

4. Cuptorul se preincalzeste.

5. Se introduce tava si se lasa timp de 14 minute, la temperatura de 145 grade.


6. Se scoate tava si se lasa la racit, dupa care se adauga gemul, formele, unindu-se 2 cate 2.

7. Se pun la frigider si se servesc a 2-a zi.

Sursa: LauraCosoi.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, O călătorie de neuitat la Bisoca

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Târgul de Crăciun de la Cluj se deschide mâine, 22 noiembrie 2024! Edy Chereji: „Anul acesta nu vor fi focuri de artificii, va fi un spectacol de lasere și drone care va marca începutul evenimentului”

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Robi de la “Casa iubirii”, prima reacție după înfrângerea din RXF. Concurentul s-a filmat cu ochiul bandajat și cu vânătăi: „Cam asta se întâmplă când te bați…”

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies