Invata sa prepari macarons delicioase in forma de inima! Uite cum!

Invata sa prepari macarons delicioase in forma de inima! Uite cum!

Laura Cosoi iti prezinta reteta de macarons de care s-a indragostit si pe care o recomanda de Dragobete.

 

Pentru macarons avem nevoie de: mixer, termometru pentru apa, cuptor cu ventilatie.
Ingrediente:
1. 400 g zahar
2. 150 ml apa
3. 300 g albus batut
4. 800 g pudra de migdale
5. 150 g zahar pudra
6. 1 borcan magiun (sa fie tare)
Mod de preparare:
1. 400 g zahar si 150 ml apa – se fierb impreuna pana la temperatura de 120 grade dupa care se adauga peste 150 g de albus batut spuma si se mixeaza pana se raceste compozitia( se face ca o bezea).
2.
In prealabil, se pregateste zaharul pudra cu pudra de migdale. Peste acestea, se adauga 150 g albus si se amesteca. Coca obtinuta se amesteca cu compozitia-bezea( 1.) pana ce se omogenizeaza.
3. Compozitia se introduce in posh si se toarna in forme rotunde pe tava acoperita cu hartie pentru copt.
4. Cuptorul se preincalzeste.
5. Se introduce tava si se lasa timp de 14 minute, la temperatura de 145 grade.
6. Se scoate tava si se lasa la racit, dupa care se adauga gemul, formele, unindu-se 2 cate 2.
7. Se pun la frigider si se servesc a 2-a zi.
Sursa: LauraCosoi.ro

Pentru macarons avem nevoie de: mixer, termometru pentru apa, cuptor cu ventilatie.



Ingrediente:

1. 400 g zahar
2. 150 ml apa
3. 300 g albus batut
4. 800 g pudra de migdale
5. 150 g zahar pudra
6. 1 borcan magiun (sa fie tare)

Mod de preparare:

1. 400 g zahar si 150 ml apa – se fierb impreuna pana la temperatura de 120 grade dupa care se adauga peste 150 g de albus batut spuma si se mixeaza pana se raceste compozitia( se face ca o bezea).

2. In prealabil, se pregateste zaharul pudra cu pudra de migdale. Peste acestea, se adauga 150 g albus si se amesteca. Coca obtinuta se amesteca cu compozitia-bezea( 1.) pana ce se omogenizeaza.

3. Compozitia se introduce in posh si se toarna in forme rotunde pe tava acoperita cu hartie pentru copt.

4. Cuptorul se preincalzeste.

5. Se introduce tava si se lasa timp de 14 minute, la temperatura de 145 grade.

6. Se scoate tava si se lasa la racit, dupa care se adauga gemul, formele, unindu-se 2 cate 2.

7. Se pun la frigider si se servesc a 2-a zi.

Sursa: LauraCosoi.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat