Aceasta reteta inedita se face usor, contine fructe si cu siguranta ca iti va impresiona toti invitatii.
Ingrediente:
pandispan – 4 oua, 4 linguri de zahar pudra, 1/4 lingurita vanilie, 4 linguri de faina, 1/2 lingurita praf de copt, o lingura de ulei, coaja rasa de lamaie;
crema – 200 g crema de branza fina, 3 linguri de frisca, 3 linguri de zahar pudra, sirop concentrat de mure, 4 g de gelatina;
decor – bomboane colorate mici.
Preparare: se bat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi uleiul. Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt, coaja lamaie si vanilia. Se coace blatul 25-30 de minute, apoi se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza cu ajutorul acestuia.Pana se raceste, se face crema, mixand toate ingredientele. Se da la rece pana se incheaga, apoi se intinde pe blat, se ruleaza si se da la rece.
Sursa
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro