O portie de paste Bolognese poate deveni cea mai sanatoasa alegere daca inlocuieste pastele clasice cu unele care nu contin gluten.
Ingrediente:
carne de vita
1 pachet de paste care contin faina de migdale
1 ceapa mare, tocata
1 lingura de usturoi pisat
2 linguri de ulei de masline extravirgin
1 cana cu suc de rosii
1 lingurita de oregano uscat
1 lingurita de rozmarin uscat
1/4 lingurita de praf de ardei iute
sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Incalzeste in uleiul de masline usturoiul si ceapa pana cand obtin o culoare aurie, dupa care adauga carnea de vita, sarea si
De indata ce carnea de vita a obtinut o culoare maronie, adauga sosul de rosii, oregano, rozmarinul si praful de ardei iute.
Compozita se amesteca bine pentru a se omogeniza, dupa care se lasa la foc mic in jur de o ora.
Adauga pastele, dupa care amesteca bine pentru a permite sosului sa intre in paste timp de 10 minute, la foc mic.
Pastele Bolognese se servesc calde. Ca topping se poate folosi putin parmezan sau branza Romano.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro