Andreeea Ibacka iti spune cum sa prepari cocktailul ei preferat: Hugo. Iata de ce ai nevoie.
Ingrediente (per pahar):
150 ml prosecco
100 ml apa minerala
30 ml sirop de soc
1 – 2 felii de lamaie/ lime (dupa preferinte)
3 – 4 frunze de menta
3 – 4 cuburi de gheata
Asadar, reteta este urmatoarea:
1).
Zdrobeste intre degete cateva frunze de menta si arunca-le cu pofta intr-un pahar incapator, alaturi de o felie de lamaie pe care urmeaza s-o storci.
2). Adauga gheata.
3). Apoi toarna siropul de soc.
4). Dizolva si combina aromele intr-un val de prosecco/ vin spumant, apoi apa minerala/ sifon.
5).
Amesteca bautura cu un pai si soarbe-o pana la ultima picatura… musai alaturi de prieteni.
Sursa: andreeapatrascu.ro
Ingrediente (per pahar):
150 ml prosecco
100 ml apa minerala
30 ml sirop de soc
1 – 2 felii de lamaie/ lime (dupa preferinte)
3 – 4 frunze de menta
3 – 4 cuburi de gheata
Asadar, reteta este urmatoarea:
1).
Zdrobeste intre degete cateva frunze de menta si arunca-le cu pofta intr-un pahar incapator, alaturi de o felie de lamaie pe care urmeaza s-o storci.
2). Adauga gheata.
3). Apoi toarna siropul de soc.
4). Dizolva si combina aromele intr-un val de prosecco/ vin spumant, apoi apa minerala/ sifon.
5). Amesteca bautura cu un pai si soarbe-o pana la ultima picatura… musai alaturi de prieteni.
Sursa:
andreeapatrascu.ro Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro