Dulciurile rawvegane nu slabesc, ele contin indulcitor natural, fructe uscate, caju sau alte ingrediente care contin multe calorii.
Avantajul cu aceste dulciuri este ca sunt mai sanatoase si nu pot fi consumate in cantitati mari, pentru ca sunt satioase.
Blat:
100 g migdale crude
75g curmale inmuiate 2 ore in apa
50 ml apa
Toate ingredientele se pun in blender si se omogenizeaza pana se obtine un aluat lipicios.
Compozitia se pune intr-un cerc culinar si se preseaza si niveleaza.Daca nu aveti un blender puternic puneti pe rand ingredientele.
Umplutura
200g caju inmuiat
75 g indulcitor natural
80 g cacao
50g unt de cacao
250 ml apa
Untul de cacao se topeste si apoi toate ingredientele se amesteca in blender pana la omogenizare.
Se rastoarna peste blat si se baga la congelator.
Sursa: ioanaginghina.ro
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro