Invata sa-ti gestionezi gandurile si emotiile! Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa ai o viata linistita si implinita!

Invata sa-ti gestionezi gandurile si emotiile! Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa ai o viata linistita si implinita!
Invata sa-ti gestionezi gandurile si emotiile! Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa ai o viata linistita si implinita!

Nimeni nu iti poate schimba destinul si modul in care iti traiesti viata. De tine tine cat de frumoasa este viata pe care o traiesti.


1. Recunoaste ca ai puterea de a alege-
Daca nu ai obtinut inca ce iti doresti sau nu iti plac anumite aspecte din viata ta, recunoaste ca ai puterea sa faci alegeri. Viata ta este produsul deciziilor pe care le iei.

2. Fii pozitiva-
Daca esti de parere ca nu poti face anumite lucruri, intr-un final vei constata ca asa si este.

Acest lucru se intampla din cauza ca iti pui piedici singura, ceea ce nu este placut. Gaseste in orice problema un lucru pozitiv si agata-te de el.

3. Nu te lasa influentata-
Daca vrei sa te simti implinita si multumita de viata pe care o ai, ia-ti propriile decizii si nu te lasa influentata de cei din jurul tau.

4. Stai departe de cei care iti „fura” dorintele-
Nu iti exprima dorintele si idealurile celor care nu cred ca vei ajunge sa ti le indeplinesti, pentru ca astfel nu vei face
decat sa te dezarmezi. Asadar, acorda importanta anturajului tau.

5.Nu te incredere prea mult in persoanele din jurul tau-
Uneori s-ar putea sa te afli in situatia de a observa ca anumite persoane incearca sa te motiveze sa renunti la anumite planuri, fiindca sunt invidiosi pe succesul tau. Pentru a iesi invingatoare, nu renunta la acele lucruri care te fac implinita si fericita.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

TJ Miles, invitat la "În oglindă", sâmbăta aceasta, de la 23:30, la Kanal D2 “Poate nu am fost cel mai cuminte băiat, dar..”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

VIDEO Rebecca și Antoni, discuție în urma celor întâmplate între ei. Tânărul o roagă să nu îl mai bage în seamă. „E urât ce faci și să vorbești așa de o fată care ți-a fost aproape”

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies