Invata sa-ti pastrezi motivatia de a face sport! Iata cateva trucuri mentale extrem de eficiente

Invata sa-ti pastrezi motivatia de a face sport! Iata cateva trucuri mentale extrem de eficiente
Invata sa-ti pastrezi motivatia de a face sport! Iata cateva trucuri mentale extrem de eficiente

Cand vine vorba de miscare, fiecare dintre noi are felul lui de a-si face programul de antrenament. Dar cum te mentii motivata sa te tii de sport? Iata cateva trucuri de folos!

1. Invata sa meditezi pentru a-ti relaxa mintea. Acesta este un lucru extrem de important cand vine vorba de motivatia ta pentru sport.

2. Intelege-ti motivatia. Ce vrei sa obtii in urma antrenamentului? Odata ce ai stabilit clar ce vrei, vei fi mult mai ambitioasa sa-ti atingi telul.

3. Traseaza-ti obiective care pot fi atinse. Este bine sa stabilesti unde vrei sa ajungi, insa trebuie sa te gandesti daca lucrul pe care il vrei poate fi obtinut cu eforturi medii.



4. Foloseste-te de imaginatie. Repeta mental exercitiile pe care le efectuezi zi de zi. vizualizarea lor te va ajuta sa obtii rezultatele dorite mult mai repede si-ti creste increderea in sine.

5. Gandeste mai putin, fa mai mult. Nu te gandi non-stop la faptul ca vrei sa slabesti un anumit numar de kilograme. Concentreaza-te mai mult pe exercitiile fizice pe care le ai de facut.


6. Fii flexibila. Din cand in cand poti sa te mai abati de la planul de atrenament daca simti ca devine monoton. Poti inlocui exercitiile fizice pe care le faci cu alte activitati fizice mai interesante.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies