Invitatii de nunta cu model simplu sau complex? Voi ce alegeti?

Invitatii de nunta cu model simplu sau complex? Voi ce alegeti?
Invitatii de nunta cu model simplu sau complex? Voi ce alegeti?

In ultima perioada, serviciile specifice organizarii unei nunti s-au imbunatatit considerabil si de asemenea si produsele care ajuta acest proces sunt mai numeroase si trebuie sa recunoastem ca arata mult mai bine.

Daca in urma cu douazeci sau treizeci de ani, oamenii nu aveau prea multe optiuni la dispozitie, astazi exista pe piata numeroase variante dintre care viitorii miri pot alege. Ganditi-va numai cate resaurante noi s-au deschis, cate ballroom-uri au aparut. Si mai presus de toate, in ziua de astazi, oamenii pot inchiria un palat sau gradina unui palat pentru a organiza petrecerea mult visata. 

Asa ca, avand foarte multe optiuni la dispozitie, viitorii miri pot parea depasiti de situatie si pot alege presati de timp sau doar pentru a scapa de alegerea unor lucruri.

Foarte mult timp si resurse emotionale vor consuma cautarile pentru locatia petrecerii, pentru biserica, pentru verighete, tinute si mai apoi pentru stabilirea meniului. Dar, deciziile nu se opresc aici. Viitorii insuratei trebuie sa decida lista de invitati si de asemenea, sa aleaga invitatiile pentru acestia. Invitatiile se aleg in functie de preferintele mirilor, in functie de specificul petrecerii de nunta si in cele mai multe cazuri si in functie de buget.
Stiti deja ca nuntile sunt destul de costisitoare, mai ales daca vorbim despre un numar mare de invitati. Asa ca mirii cauta intotdeauna cel mai bun raport calitate-pret. 

In cazul in care urmeaza sa va casatoriti si nu ati ales inca invitatiile de nunta, va recomandam sa va indreptati atentia si spre magazinele online de profil. Aici, o sa gasiti foarte multe modele de invitatii nunta, pentru toate bugetele si pentru toate gusturile si de asemenea, o sa le puteti compara in confortul casei voastre, eventual alaturi de cei dragi. 

Totul depinde de preferintele voastre. De obicei, invitatiile se impart in doua mari categorii: invitatii cu design simplu si invitatii cu design complex. Cei mai multi opteaza pentru invitatii clasice, elegante, insa in ultima perioada, viitorii miri au inceput sa aiba o afinitate pentru invitatiile deosebite, cu model complex, cu o forma inedita si care ii caracterizeaza. In cele ce urmeaza, o sa va prezentam trei modele de invitatii, una simpla si doua complexe, pentru a va arata cam ce puteti achizitiona in cazul in care nu sunteti hotarati. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

O invitatie simpla, eleganta si de efect este invitatia 35818. Aceasta este potrivita daca organizati o nunta clasica, o nunta caracterizata de eleganta. Este ideala pentru cei care sunt romantici in orice moment din zi, iar acest lucru se va vedea si la nunta lor. 

Invitatia 70167 este ideala in cazul in care va doriti o nunta cu influente vintage. Panglica alba, care imita dantela si culoarea deosebita, o transforma intr-o invitatie care va fi admirata de catre cei care o vor primi si care se vor bucura alaturi de voi in cea mai importanta zi din viata voastra. 

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Consultă online subiectele și baremul la Matematică și Istorie BAC 2024- stirilekanald.ro

Si ultima recomandare este invitatia 39744, o invitatie deosebita, o invitatie in cutie, care se diferentiaza de restul tocmai prin acest aspect. Daca nu vreti sa aveti invitatii simple, in plic, atunci aceasta este alegerea ideala. 

In speranta ca v-am fost de folos si ca v-a placut macar unul dintre modelele de invitatii prezentat, asteptam parerile voastre in legatura cu ele. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

6 locuri pe care le poți vizita în Milano

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies