Ioan Burculet, noul specialist Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI! El a prevestit marile evenimente din ultimii ani

Ioan Burculet, noul specialist Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI! El a prevestit marile evenimente din ultimii ani
Ioan Burculet, noul specialist Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI! El a prevestit marile evenimente din ultimii ani

Ioan Burculet este un astrolog nu foarte cunoscut la noi in tara, desi cateva din previziunile sale importante s-au indeplinit. Acum el este nousl specialist Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI.

Ioan Burculet nu este prezicator, ci se prezinta ca fiind un psiholog care a studiat planetele pentru a intelege cum influenteaza astrele viata oamenilor.

Si le-a inteles bine, daca e sa ne luam dupa faptul ca Ioan Burculet a prevazut multe dintre evenimentele importante care s-au intamplat in ultimii ani. Ioan Burculet a prezis, in 2014, victoria lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale, dar si cutremurul devastator din octombrie 2016 din Italia.

In plus, Ioan Burculet a povestit recent ca a prezis atentatul terorist de la Manchester Arena si ca pentru a preintampina tragedia a trimis un mesaj unui parlamentar britanic. In mesaj, Ioan Burculet explica exact ce “vede” el ca se va intampla, insa nu a fost luat in seama.

Astrologul Ioan Burculet a anuntat o tragedie in Romania pana pe 28 septembrie

Zilele trecute, Ioan Burculet, a scris pe blogul sau ca in Romania va avea loc o tragedie pana pe 28 septembrie, din cauza fenomenului “Luna plina”.

”Imi permit in calitate de astrolog sa revin asupra urmatoarei perioade la tara mea draga si natala in care se va consuma din punct de vedere astrologic un eveniment pe care nu il poate cunoaste nimeni, pentru ca nu suntem niste "profeti”.

Pe departe ideea aceasta! Si totusi cu pasi marunti dar siguri, consider ca noi toti, ne apropiem de ceea ce astrologii numesc, fenomen de Luna Plina. Aspect astrologic care se va consuma la data de 25 septembrie a.c. si poate da deoparte un voal care sa aduca in prim plan si sa evidentieze extremele. 

Prezenta elementului foc, incidente aviatice, focurile de arma, accidentarile organice de tip, accidente vasculare si formele agresivitatii conturate intr-un unic fenomen de Luna Plina in semnul zodiacal Berbec.

(…) Tinanad cont ca este o luna septembrie cu o incarcatura mai deosebita, imi permit in calitate de licentiat in Psihologie si bun consilier in ramura mai putin apreciata de unii. Este vorba despre astrologie, sa remarc uimit acuratetea evenimentelor trecute si apuse dar in acelasi timp momentul prezent, ca efectul Lunii Pline va aduce mai mult sau mai putin, asa dupa cum spuneau unii, o "lovitura sub centura”! Ca se va cutremura sau nu?

Ramane sa vedem cu totii! Cu certitudine o „pocneala” atipica risca sa se produca, in parametri astrologici, intr-un interval controversat 19 – 28 Septembrie

a.c. Evident continuitatea mult mai descrescuta in intensitate si favorizata de fenomenul Luna Noua, intervalul de vulnerabilitate punandu-si amprenta in primele 2 saptamani, 1 – 14 Octombrie a.c. din punct de vedere astrologic”
,  a scris Ioan Burculet pe blogul sau.

Ioan Burculet, specialist in astrologie si psihologia planetelor:

Blog: https://constelatiadestinuluint.blogspot.com/2018/09/25-septembrie-ac-fenomenul-de-luna.html?spref=fb

Facebook: https://www.facebook.com/Constelatia-Destinului-1494339720695650/

Telefon: 0723 034 288

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cele mai norocoase zodii din aceasta toamna. Pentru ei toate bucuriile vin pe tava

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies