Ioan Burculeţ aruncă BOMBA! Astrograma lui Florin Busuioc nu arată tocmai bine: "Medicul acela nu l-a operat dintr-o întâmplare. Problemele nu se termină aici"

Ioan Burculeţ aruncă BOMBA! Astrograma lui Florin Busuioc nu arată tocmai bine:
Ioan Burculeţ aruncă BOMBA! Astrograma lui Florin Busuioc nu arată tocmai bine: "Medicul acela nu l-a operat dintr-o întâmplare. Problemele nu se termină aici"

Dupa o analiza mai profunda, gravitatea cauzisticii in sfera sanatatii puteau fi declansate de sistemul neuro-vegetativ, afectiunile sistemului digestiv si nu in ultimul rand tiroida care putea declansa cu usurinta vulnerabilitatea intregului sistem cardiovascular!

   Ziua de 6 Noiembrie a.c. datorita configuratiei momentului respectiv pe care o descrisesem ca forma de manifestare si aspect astrologic ea fiind nuantata pe elemente de stres si epuizare: “  Marti 6 Noiembrie a.c.

 in prima parte a zilei avem la dispozitie simtul estetic pe care il putem folosi in toate activitatile si actiunile noastre…. Astazi este ultima zi de manifestare a Lunii in descrestere si chiar daca unii dintre noi vom fi epuizati, nuantele nu sunt atat de grave. Totusi un bioritm al zilei poate sa ne avantajeze in dozarea potentialului si al consumului emotional…” www.constelatiadestinuluint.blogspot.com avea sa isi puna amprenta asupra starii generale ale tuturor nativilor indiferent de semnul zodiacal!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie, a prezis cutremurul de noaptea trecută: "Pământul se va cutremura la coptul strugurilor, pe Luna Plină". El aruncă bomba: "Se pot calcula astrologic din timp nu numai cutremurele ci şi catastrofele". C

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies