Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 19 – 25 Noiembrie. Câteva zodii vor trece prin CUMPENE MARI

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 19 – 25 Noiembrie. Câteva zodii vor trece prin CUMPENE MARI
Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile şi aspectele săptămânii 19 – 25 Noiembrie. Câteva zodii vor trece prin CUMPENE MARI

Ziua de astazi nici la capitolul sanatate nu ne avantajeaza. Migrenele, problemele care vizeaza dentitia, sistemul nervos central vor fi afectate cu usurinta datorita conjunctiei Luna-Uranus in semnul zodiacal Berbec. 

   

Ziua guvernata de planeta Mercur, Miercuri 21 Noiembrie a.c. va pune in evidenta importanta investitiilor, acumularilor si intreg sectorul financiar va fi important ca si forma de manifestare. Ne vor avantaja proiectele viabile in plan profesional si ne vom indrepta atentia catre castig.

O zi favorabila din acest punct de vedere! Tot ceea ce are legatura cu promovarea si organizarea din planul profesional va fi binevenit.

   

Avem la orizont mai multe deschideri si oportunitati, insa va trebui sa constientizem nuantele favorabile din acest punct de vedere si sa ne cuantificam activitatile in toate directiile care duc catre realizare, in caz contrar lasam sa treaca norocul pe langa noi.

   

Starea de sanatate va cunoaste cunoaste o usoara depreciere si vulnerabilitatile la tronsonul inferior, picioare, genunchi, articulatiile si oasatura in general pot avea de suferit. Insa va trebui sa avem in vedere si fenomentul inflanatoriu ca si mod de manifestare in organism.

   

Raporturile si relatiile cu cei mici vor prima catre orele serii si aici interactiunea cu acestia va conduce catre constructivitate, invatare si acumulare de cunostinte noi!

 

 Joi 22 Noiembrie a.c. oportunitati in planul financiar. Va fi o zi importanta din prisma acestei nuante. Tot ceea ce inseamna investitie, acumulare de bunuri sau finante. Tranzactiile si speculatiile constructive vor prinde contur pe intreg parcursul zilei, element conferit pentru toate cele 12 semene zodiacale. Depinde in cele de urma de noi cum vom reusi sa ne gestionam si sa focusam energia materiala in favoarea noastra!

   

O zi mult mai relaxanta din toate punctele de vedere in care situatiile de moment ne vor motiva atat in sectorul profesional, financiar, sentimental dar si realizarile si schimbarile la nivel de proprie personalitate!

   

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum te dezlegi în faţa lui Dumnezeu de partenerul de care ai divorţat

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies