Ioana Blaj, o mamica fericita! Blonda a luat doar cateva kilograme in greutate si a scapat de greturi!

Ioana Blaj, o mamica fericita! Blonda a luat doar cateva kilograme in greutate si a scapat de greturi!
Ioana Blaj, o mamica fericita! Blonda a luat doar cateva kilograme in greutate si a scapat de greturi!

Se confrunta totusi cu o problema! Vezi despre ce este vorba!

 

Ioana Blaj si Ducu Ion vor deveni parinti peste cateva luni. Vestea ca blonda este insarcinata i-a luat prin surprindere pe amandoi, mai ales ca nici unul nu isi propusese acest lucru. Cu toate acestea, Ioana si Ducu au fost fericiti sa afle ca vor avea un copil.
Ioana Blaj nu a avut o sarcina usoara in primele luni, insa, “dupa ce a inceput sa miste pruncul”, lucrurile s-au schimbat.
“Am avut greturi, normal, ca orice femeie insarcinata, cred. Pofte am si acum, le aveam si inainte de a ramane gravida. Sunt pofticioasa de fel. Nu m-am ingrasat foarte tare, am luat doar cateva kilograme. De greturi am scapat abia dupa ce a inceput sa miste copilul”, ne declara Ioana recent.
Acum, viitoarea mamica se simte extraordinar si parca nici nu simte ca este insarcinata.
Totusi, un singur lucru ii mai da batai de cap. De cand e insarcinata, Ioanei au inceput sa-si apara pe fata cateva cosuri. Ele apar si dispar, asa ca actrita nu le prea baga in seama si considera ca aceste bube sunt din cauza sarcinii.

Ioana Blaj si Ducu Ion vor deveni parinti peste cateva luni. Vestea ca blonda este insarcinata i-a luat prin surprindere pe amandoi, mai ales ca nici unul nu isi propusese acest lucru.

Cu toate acestea, Ioana si Ducu au fost fericiti sa afle ca vor avea un copil.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Ioana Blaj nu a avut o sarcina usoara in primele luni, insa, “dupa ce a inceput sa miste pruncul”, lucrurile s-au schimbat. “ Am avut greturi, normal, ca orice femeie insarcinata, cred.
Pofte am si acum, le aveam si inainte de a ramane gravida. Sunt pofticioasa de fel. Nu m-am ingrasat foarte tare, am luat doar cateva kilograme. De greturi am scapat abia dupa ce a inceput sa miste copilu
l”, ne declara Ioana recent.



Acum, viitoarea mamica se simte extraordinar si parca nici nu simte ca este insarcinata. Totusi, un singur lucru ii mai da batai de cap.
De cand e insarcinata, Ioanei au inceput sa-si apara pe fata cateva cosuri. Ele apar si dispar, asa ca actrita nu le prea baga in seama si considera ca aceste bube sunt din cauza sarcinii.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies