Ioana Filimon, cu burtica de gravida, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Ioana Filimon, cu burtica de gravida, la “Bravo, ai stil! Celebrities”
Ioana Filimon, cu burtica de gravida, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

 Editia din aceasta seara a celui mai iubit show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la 22:30, la Kanal D incepe cu momente emotionante, dar si amuzante, unele dintre acestea putand fi catalogate ca fiind de-a dreptul socante.

Concurentele sunt gata sa ii impresioneze pe jurati, atat cu tinutele lor vestimentare, cat si cu povestea care le intregeste oufitul. Batalia este acerba, cu atat mai mult cu cat Gala de sambata va fi una eliminatorie, una dintre concurente urmand sa spuna adio sansei la titlul de Cea mai stilata celebritate.

Ioana Filimon socheaza audienta in momentul in care isi face aparitia pe portile de la Bravo, ai stil! Celebrities”, purtand o rochie neagra, dantelata si afisand vizibil o burtica de gravida, lucru care a atras atentia tuturor si a starnit susoteli printre contracandidate.

Concurenta spulbera misterul si marturiseste ca acest “artificiu” este doar o parte din povestea din aceasta seara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Am fost la mall si era un singur loc disponibil, pentru gravide; (…) Asa ca am bagat o bluza la burta si uite asa m-am prezentat...

Nu sunt gravida, dar nu se stie! ”, spune Ioana Filimon.

Ce au de spus juratii despre aparitia concurentei si cum va fi aceasta notata veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la 22:30, la Kanal D!

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies