Ioana Filimon, despre criza de gelozie pe care a făcut-o iubitul său din cauza lui Jador: „Mi-a zis că trebuie să vorbim”

Ioana Filimon
Ioana Filimon despre Jador

Ce i-a transmis iubitul Ioanei Filimon tinerei, după ce a văzut imaginile incendiare cu Jador.

La scurt timp după ce a văzut imaginile cu Ioana Filimon în ipostaze romantice cu Jador, iubitul Ioanei Filimon a făcut o adevărată criză de gelozie.

Fostul concurent de la Puterea dragostei și Ioana au fost protagoniștii unor momente interzise în clipul „Carola”. Deși Jador și Ioana Filimon au încercat să îi convingă pe toți că nu există nimic între ei, se pare că iubitul Ioanei Filimon nu a fost prea încântat de imaginile pe care le-a văzut cu partenera sa.

Citeste si: Ioana Filimon, primele declarații despre relația cu Jador: „Cam asta e totul”

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, fotomodelul a vorbit despre ce s-a întâmplat la filmări, dar a subliniat că discuția cu iubitul său nu a fost pe un ton aprins, ba mai mult, partenerul ei a înțeles de ce ea a fost de acord să filmeze acele cadre cu Jador.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ioana Filimon
Ioana Filimon si Jador[Sursa foto: Instagram]

„A fost deranjat, mi-a zis că trebuie să vorbim. Nu a fost totul așa dramatic, a fost o discuție nu neapărat aprinsă. Toată lumea a înțeles care e situația”, a declarat focoasa brunetă în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Ioana Filimon, amenințată de fostul iubit

Anul trecut, Ioana a trecut prin clipe dramatice, după ce s-a iubit cu un tânăr pe nume Cerkes. La un moment dat, acesta a decis să îi trimită un cadou șocant la Timișoara, o cutie în care a pus o inimă de vacă.

Citeste si: Surpriză! Unde a dispărut Ioana Filimon după Fermă! Avem toate detaliile

Sunt Cerkes și nu ameninț oamenii, ci ofer opțiuni și continui cu ceea ce acceptă. Da, i-am trimis acea inimă (n.r.: inimă de vacă), iar cutia a ajuns în Timișoara în doar două ore. Ioana aprinde o minge de foc doar atingând-o. Românii sunt inteligenți, iar cei cu care am vorbit, au înțeles că Ioana este o mincinoasă și o hoață. Ea a început să mintă despre mine, a folosit presa, a vrut să îmi toace banii.

Încă ceva: eu sunt cerchez, nu turc”, a declarat Cengiz Şıklaroğlu



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ioana Filimon, primele declarații despre relația cu Jador: „Cam asta e totul”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies