Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator de televiziune! S-a despărţit Gabriel Coveşeanu de Ginghină din cauza Andreei Marin?

Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator de televiziune! S-a despărţit Gabriel Coveşeanu de Ginghină din cauza Andreei Marin?
Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator de televiziune! S-a despărţit Gabriel Coveşeanu de Ginghină din cauza Andreei Marin?

Înainte să devină soţia lui Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator, Gabriel Coveşeanu.

E clar că Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator. Actriţa a avut o viaţă sentimentală complicată, bifând două căsnicii eşuate, cu actorii Daniel Tudorică şi Alşexandru Papadopol, dar şi mai multe relaţii pasagere. După divorţul de Tudorică, Ginghină a fost iubita lui Dragoş, fiul fostului preşedinte al României, Emil Constantinescu. Cei doi s-au separat după câteva luni, iar Ginghină şi-a încercat norocul cu actorul şi prezentatorul Gabriel Coveşeanu.

Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator: "S- au cunoscut la repetiţiile de la Teatrul Ion Creangă" 

Şi această relaţie s-a încheiat după doar câteva luni, după cum semnala revista VIP, în octombrie 2006: “Actorul Gabriel Coveşeanu, pe care îl ştiţi de la emisiunea Surprize Surprize, şi Ioana Ginghină au pus capăt relaţiei lor, în urmă cu câteva săptămâni.

După ce îşi încheiase relaţia cu Dragoş, fiul fostului preşedinte Emil Constantinescu, Ioana părea că-şi găsise, în sfârşit, fericirea în bratele lui Cove. Cei doi s-au cunoscut anul trecut la repetiţiile de la Teatrul Ion Creangă, acolo unde ambii aveau roluri în diferite piese de teatru.”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP pentru săptămâna 26 august- 1 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Un adevăr va schimba tot!

Citeste si: Gest impresionant al Gabrielei Cristea, în ziua nunții!

Citeste si: Roxana Kiriţă a dezvăluit de ce nu a luat BAC-ul din prima încercare! Fiica lui Giani s-a revanşat la examenul din această vară: „Spre oftica voastră, l-am luat!”

S-a aflat că Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator. "Ca o ironie a sorţii, Ginghină a fost colegă pe platourile de filmare de la Buftea cu Oana Zăvoranu, ani la rând logodnica lui Cove. De-a lungul relaţiei cu Cove, Ioana l-a ajutat pe acesta cu o apariţie într-un sitcom, dar, totodată, cu o mediatizare a relaţiei. Deşi păreau că se înteleg foarte bine, aceştia au decis că e mai bine ca fiecare să-si vadă de drumul sau.

Cove a spus pas relatiei exact atunci când a avut oferta de a deveni din nou coprezentatorul Andreei Marin. Nu ştim dacă prezenţa lui Cove la Surprize, surprize îi aduce ghinion în dragoste, dar cert este faptul că în toţi aceşti ani de asistent al Andreei Marin a fost nevoit să renunte la două mari iubiri: Ioana Zăvoranu şi Ioana Ginghină.”, a mai scris revista VIP.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies