Ioana Ginghina a gasit secretul siluetei perfecte! Uite ce face!

Ioana Ginghina a gasit secretul siluetei perfecte! Uite ce face!
Ioana Ginghina a gasit secretul siluetei perfecte! Uite ce face!

Ioana Ginghina frecventeaza o data pe saptamana o sala de sport ceva mai deosebita.

Ea a descoperit aici un aparat care se bazeaza pe tehnologia folosita si de astronautii americani si care este la mare moda in acest moment in Romania.
“Atunci cand apare ceva nou in materie de intretinere corporala imi place sa incerc. Sunt o persoana activa si nu prea am timp sa ma duc la sala de fitness asa ca acest antrenament de electrostimulare musculara combinata cu miscari de fitness mi se pare ideala.
Ma duc doar o data pe saptamana, fac 20 de minute si echivaleaza cu 3 sedinte la sala. Mai mult decat atat, aflu foarte multe lucruri interesante de la antrenorii personali de la Perform Studio care au facut cursuri speciale in Austria si de fiecare data imi dau sfaturi noi. Imi place mult pentru ca simt dupa fiecare sedinta diferenta si déjà am dat jos cele 2 kg pe are le-am pus in vacanta de sarbatori”, a declarat Ioana Ginghina pentru kfetele.ro.

Ea a descoperit aici un aparat care se bazeaza pe tehnologia folosita si de astronautii americani si care este la mare moda in acest moment in Romania.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

##VIDEO28627##

“Atunci cand apare ceva nou in materie de intretinere corporala imi place sa incerc.

Sunt o persoana activa si nu prea am timp sa ma duc la sala de fitness asa ca acest antrenament de electrostimulare musculara combinata cu miscari de fitness mi se pare ideala. Ma duc doar o data pe saptamana, fac 20 de minute si echivaleaza cu 3 sedinte la sala. Mai mult decat atat, aflu foarte multe lucruri interesante de la antrenorii personali de la Perform Studio care au facut cursuri speciale in Austria si de fiecare data imi dau sfaturi noi.
Imi place mult pentru ca simt dupa fiecare sedinta diferenta si déjà am dat jos cele 2 kg pe are le-am pus in vacanta de sarbatori”
, a declarat Ioana Ginghina pentru kfetele.ro.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce a pățit Tavi Clonda cu mașina, chiar de ziua fiicei sale, Victoria? Artistul a avut nevoie de ajutorul soției. „Important e noi să fim sănătoși.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii

Modul inedit prin care Geta Sterp a anunțat sexul copilului! Ce spun versurile melodiei cântate de sora lui Culiță Sterp?

Astrologul Marian Golea: Cum se calculează corect zodia în astrologia chineză, în funcție de locul nașterii: „Au două zile de naștere”

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies