Ioana Ginghină, declarații neștiute despre relația cu Cove. S-ar fi căsătorit actrița cu el? „Mi-am găsit cumva răspunsul.”

Ioana Ginghină, declarații neștiute despre relația cu Cove. S-ar fi căsătorit actrița cu el? „Mi-am găsit cumva răspunsul.”
Ioana Ginghină, declarații neștiute despre relația cu Cove. S-ar fi căsătorit actrița cu el? „Mi-am găsit cumva răspunsul.”

Ioana Ginghină a vorbit despre eventuala căsătorie pe care ar fi avut-o cu Cove.

Ioana Ginghină a trecut prin câteva relații și a fost nevoită să pună capăt la două căsnicii. În prezent, actrița este fericită și împlinită pe toate planurile.

Ioana Ginghină, despre eventuala căsătorie pe care ar fi putut-o avea cu Cove

Citește și: „Eu cu Cove nu m-am certat niciodată. Cred că amândoi ne căutam altceva, dar a fost o relație tampon foarte bună.” Ioana Ginghină, adevăratul motiv al despărțirii dintre ea și Cove!

Cove
Cove[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Eu nu am avut o căsnicie urâtă, nu am avut o relație toxică, am avut o relație foarte frumoasă.” Ioana Ginghină, destăinuiri despre divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a vorbit, în cadrul emisiunii realizată pentru EGO, despre căsătoria pe care ar fi putut să o aibă cu Cove și dacă s-a gândit la acest aspect în timpul relației.

Totodată, aceasta a vorbit despre transformările ei atunci când ajungea să se mute cu un partener. „Eu cred că mă căsătoream (nr. cu Cove) la cât de sănătoasă la cap eram. Nu știu, încă îmi pun întrebarea și mi-am găsit cumva răspunsul. Am fost educată, cumva am văzut acasă, că omul de lângă tine trebuie să fie soțul tău. Nu poți sta în concubinaj, trebuie să legalizezi după ce stai o perioadă.
Aveam chestia asta că atunci când intram într-o relație, mă și transformam în gospodina perfectă, cu îngrijitul, spălatul, călcatul, intra demonul femeii de casă. Și ei când vedeau, cred că ziceau “da, trebuie să o iau.” Se întâmpla peste nivelul meu de înțelegere. În momentul acela când ne-am mutat împreună, probabil aș fi zis „da”. Nu stăteam cu el în așteptarea lui Făt-Frumos, credeam că e soluția și relația care este cea mai bună la momentul acela.
Eu zic foarte ușor „Te iubesc” și chiar cred în „Te iubesc.” Nu știu ce înseamnă, pot să iubesc și o colegă la teatru. Iubesc foarte multe colege. Parcă sună mult „Te iubesc,”  dar pe unele chiar le iubesc. Nu înțeleg că trebuie să iubești doar pe unul sau una.”,
a povestit Ioana Ginghină.

Ce sfaturi oferă Ioana Ginghină femeilor ieșite dintr-o relație

Ioana Ginghină
Ioana Ginghină[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

În cadrul unui alt interviu, Ioana Ginghină a vorbit despre cum a fost perioada de după divorț și ce sfaturi oferă ea femeilor ieșite dintr-o relație. 

„Omul care vine lângă tine nu trebuie să  depinzi de el și nici el nu trebuie să depindă de tine de niciun fel. De asta mi-a fost frică întotdeauna. Întotdeauna fac această specificare. Nu vreau să par insensibilă, dar după o relație de 12 ani nu pot să zic că mi-am pierdut iubirea vieții.

Mă descurc, am o casă de 300 de metri pătrați, cu o curte, cu căței, copii, cu 4 pisici. Era chestia cum mă descurc singură. Când vezi cum te descurci și prinzi aripi, nu-ți mai trebuie pe nimeni. Sau cine vine în viața ta trebuie să te completeze, nu să-ți dea probleme. Nu eram dispusă să mai fac un compromis în viața mea ca atunci când vin de la serviciu să găsesc pe cineva pe canapea, care să nu-mi aducă un buchet de flori, care să nu mă sărute atunci când intru pe ușă, care atunci când vreau să ies undeva să nu spună să ieșim. Nu am mai vrut o căsnicie doar să stau cu cineva în casă. Puteam să stau cu cei trei căței. ”, a mai spus Ioana Ginghină.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Eu nu am avut o căsnicie urâtă, nu am avut o relație toxică, am avut o relație foarte frumoasă.” Ioana Ginghină, destăinuiri despre divorțul de Alexandru Papadopol

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebra actriță când nu este pe platourile de filmare

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies