Ioana Ginghină, primele declarații despre noul iubit: „Sunt îndrăgostită”

Ioana Ginghina si iubitul
Ioana Ginghina si iubitul

Vedeta a vorbit despre noua relație.

La câteva luni de la divorț. Ioana Ginghină este pregătită să înceapă o nouă viață. După ce a petrecut Revelionul alături de un bărbat misterios, actrița a vorbit despre noua sa relație.

Anul trecut, vedeta a divorțat după o căsnicie de 10 ani, iar de atunci a încercat să facă tot posibilul pentru ca fiica sa, Ruxandra, să nu resimtă această ruptură grea pentru orice copil.

Ioana Ginghină a depășit momentele grele, iar acum iubește din nou, iar acest lucru se citește pe chipul său. A alăbit foarte mult, a avut mult mai multă grijă de ea și și-a permis să fie din nou fericită.

Citeste si: Ioana Ginghină, declaraţii neaşteptate despre divorț! „După un an de când noi discutam, deja lucrurile erau clare”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ioana Ginghina si iubitul
Ioana Ginghina si iubitul

„Sunt fericită, sunt ok, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri. ” a spus Ioana Ginghină în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Ioana Ginghină, despre problemele cu fiica ei Ruxandra: „Mă declar învinsă”

Ioana Ginghină, dezvăluiri despre despărțirea de fostul soț

Actrița a mai adăugat că perioada despărțirii de fostul ei soț nu a fost una ușoară, dar a făcut-o mult mai puternică, ajungând acum să fie o altfel de femeie, mult mai asumată și care să aibă mult mai mare grijă de ea.

Citeste si: Ioana Ginghină intră în politică! Fotografiile de la pupitrul PNL i-a indignat pe fani: "O să joci cum spun ei. Păcat!"

Ioana Ginghina si iubitul
Ioana Ginghina si iubitul

A fost foarte urât ce s-a întâmplat, dar acum detaşându-mă, mi-am dat seama că a fost bine că au venit în viaţa mea. Din acelaşi motiv pot să mulţumesc fostului meu soţ, pentru că acum iar trăiesc lucruri pe care nu mă gâdneam că le-aş mai fi trăit. Nu pot spune că nu am avut o căsnicie frumoasă. Dar îndrăgosteala, începuturile la vârsta asta sunt altele.

Eu am învăţat un lucru doar să mă bucur, să nu mai am aşteptări. Datorită acestui lucru, nu mai am nicio problemă nici vizavi de cum arăt, sutn foarte relaxată. Vrei și mă accepţi aşa, ok, nu vrei, aia e.(...) Experiența prin care am trecut, mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică ok, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple.
Ok, mă despart.”
 a mai spus spus Ioana Ginghină în cadrul aceluiași interviu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cele mai șocante divorțuri din showbiz-ul autohton

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies