Ioana Maria Moldovan, despre viața prin ochii astrelor. Ce astrogramă i-a făcut Neti Sandu în urmă cu mulți ani? „Sper să nu se îndeplinească”

Ioana Maria Moldovan, despre viața prin ochii astrelor. Ce astrogramă i-a făcut Neti Sandu în urmă cu mulți ani? „Sper să nu se îndeplinească”
Ioana Maria Moldovan, despre viața prin ochii astrelor. Ce astrogramă i-a făcut Neti Sandu în urmă cu mulți ani? „Sper să nu se îndeplinească”

Ioana Moldovan a vorbit despre lucrurile întâmplate în viața ei, după ce Neti Sandu i-a făcut o astrogramă personalizată.

Ioana Maria Moldovan este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi din țară. Aceasta se bucură de o carieră de succes, iar anii de televiziunea din spate i-au adus o vastă experiență profesională. Dincolo de viața din fața camerelor de filmat, aceasta a avut și lecții importante pe care le-a învățat și au ajutat-o să devină omul de astăzi. În cadrul podcastului Super Oameni, realizat de Alexandru Constantin, prezentatoarea de știrea a povestit un aspect pe care nu l-a mărturisit până acum cu altă ocazie.

În timp ce lucra la un post de televiziune alături de Neti Sandu, aceasta s-a oferit să-i facă o astrogramă pe data și ora nașterii și i-a spus cum va arăta viitorul pentru ea.  „Nu am mai spus nimănui. Neti Sandu mi-a făcut o astrogramă. În 2012 încă eram la acea emisiune. Eram la muncă, la machiaj. Nu prea făcea colegilor și mi-a făcut o astrogramă cu ora nașterii, cu tot.
Și mi-a zis că o să schimb locul de muncă în 10 ani, practic în 2014, eram în 2012, adică în doi ani, pentru că aveam să stau acolo doar 10 ani. M-am uitat la ea și am zis „ok.”,
a povestit Ioana Maria Moldovan.

Cum a arată viața Ioanei Moldovan prin ochii astrelor

Citește și: Poartă sau nu Neti Sandu perucă? Întrebarea care o scoate adesea din minți. „În loc să dea omul mâna cu mine, a înfipt direct mâna în părul meu.”

Ioana Maria Moldovan
Ioana Maria Moldovan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum se calculează ascendentul fără ora nașterii. Metoda simplă prin care îl poți afla

Toate lucrurile spuse de Neti la acea perioadă s-au adeverit, astfel că la împlinirea a 10 ani într-un post de televiziune, aceasta avea să își schimbe locul de muncă, iar pe plan personal, i-a spus că va avea un băiat, ceea ce s-a și întâmplat.

Cu toate acestea, există un aspect despre care nu vrea să vorbească și speră să nu se îndeplinească.  „Vei face un băiat. Și mi-a zis și mi-a zis ceva, dar acolo mă opresc. Mi-a zis ceva care sper să nu se îndeplinească, dar până acum, tot ce mi-a zis, s-a adeverit. Exact la 10 ani s-a terminat emisiunea. Practic, în iunie, iar eu în septembrie aș fi făcut 10 ani.
Îl am pe Andrei și uite că acum în octombrie, pentru că mai fac câte o glumă și spun că la 10 ani trebuie să schimb jobul, în octombrie fac 10 ani la acest post.”,
a mai spus prezentatoarea de știri.

Ioana Maria Moldovan
Ioana Maria Moldovan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Poartă sau nu Neti Sandu perucă? Întrebarea care o scoate adesea din minți. „În loc să dea omul mâna cu mine, a înfipt direct mâna în părul meu.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

VIDEO Mihaela revine în Casa Iubirii. Julia nu s-a arătat foarte încântată să o vadă! „Nu îmi aduc aminte să ne fi înțeles!”

Mihaela Homa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon Casa iubirii, apariție de senzație în platoul emisiunii! Ce dezvăluiri uluitoare a făcut concurentelor! Care este marele ei regret

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies