Ioana Tufaru a slabit 40 de kilograme. Uite cum arata acum! Fiica Andei Calugareanu e de nerecunoscut!

Asa arata Ioana Tufaru in urma cu un an
Ioana Tufaru a slabit 40 de kilograme. Uite cum arata acum! Fiica Andei Calugareanu e de nerecunoscut!

Ioana Tufaru a slabit 40 de kilograme. Uite cum arata acum.

Ioana Tufaru a facut o operatie de micsorare a stomacului in urma cu opt ani. Femeia a slabit 123 kilograme, ajungand sa cantareasca 90 de kilograme la aproximativ un an dupa interventie.

Medicul care a operat-o in urma cu cativa ani pe Ioana Tufaru si gratie caruia a slabit 123 de kilograme i-a sarit in ajutor si in octombrie, anul trecut, cand femeia ajunsese la greutatea de 165 de kilograme si risca probleme grave de sanatate.

I-a spus ca isi pune viata in pericol si a chemat-o sa-i faca o noua interventie, mai exact sa-i monteze un inel gastric.

" M-am operat pe 3 octombrie. Tot domnul doctor care mi-a facut si interventia de micsorare a stomacului mi-a sarit in ajutor si nu mi-a cerut niciun ban. E ca un inger pazitor. Ma simt foarte bine acum. Prima saptamana am mancat numai supe, apoi mancare pasata, de bebelus.

A fost o operatie usoara si sunt mandra ca am slabit 40 kilograme in aproape sase luni. Daca mai slabesc 30 de kilograme, sunt cea mai fericita", a povestit Ioana.

Fericita ca se simte bine, se misca mult mai usor si poate sa-l ia in brate de cate ori vrea pe Luca, Ioana are o pofta de viata incredibila si abia asteapta vacanta.

" Vreau sa plec la Costinesti cu Luca si cu Ionut. Nu imi mai este rusine sa raman pe plaja in costum de baie si pot sa ma bucur si eu de soare. Abia astept", a declarat ioana pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Adelina Pestritu mai are o luna si naste! "A inceput panica! Am realizat ca..."

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies