Ioana Tufaru, acuzată că-şi bate copilul! Vezi cum răspunde femeia acestor declaraţii şocante! "Îi mai dau palme la fund" VIDEO EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, acuzată că-şi bate copilul! Vezi cum răspunde femeia acestor declaraţii şocante!
Ioana Tufaru, acuzată că-şi bate copilul! Vezi cum răspunde femeia acestor declaraţii şocante! "Îi mai dau palme la fund" VIDEO EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, acuzată că-şi bate copilul! Vezi cum răspunde femeia acestor declaraţii şocante!

Ioana Tufaru a făcut, acum câteva luni, un apel la cei care spun despre ea că este o mamă iresponsabilă, care-şi creşte copilul în condiţii insalubre.

" Aş vrea să înceteze criticile virtuale şi ale unor mame din parc! Reproşurile la adresa mea nu se mai termină şi sunt nejustificate. Unii scriu de mine că sunt "vaca dracului, puturoasă şi nespălată", alţii mă condamnă că trăiesc din ajutor social.

Lor le spun că din data de 29 ianuarie lucrez la teatru, repet şi 12 ore pe zi pentru rolul meu din "Scripcarul pe acoperiş", la Teatrul Evreiesc. Este o colaborare, dar tot muncă se numeşte. Cel mai mult mă deranjează însă cei care îmi spun că sunt o mama denaturată şi îmi cresc copilul în mizerie. E adevărat că îmi las băiatul să se murdărească şi să se tăvălească în parc, că asta e plăcerea lui.
Dar când ajungem acasă îl spăl, îi pun haine curate...Luca are casa curată lună, merge la grădiniţă. Este un copil perfect normal care creşte într-un mediu liniştit şi sănătos, vă asigur. Aşa că, oameni buni, nu mă mai jigniţi că mă doare foarte tare şi nu pot să cred că există atâta răutate în jurul nostru
", a spus Ioana.

Citeste si: Ioana Tufaru nu vrea să muncească, deoarece are ajutor social pe viață! Câți bani primește lunar de la stat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ioana Tufaru, acuzată că-şi bate copilul! "Să ştiţi că el, în esenţă, este un băieţel înţelegător, docil şi ascultător"

Să nu credeţi însă că după această declaraţie cutremurătoare acuzele la adresa fiicei Andei Călugăreanu au încetat. Nicidecum! Mai nou, prin intermediul comentariilor la diverse articole, femeia este denigrată în fel şi chip pentru că ar fi agresivă cu copilul.

Ei bine, Ioana ne-a spus, cu toată sinceritatea, cum se comportă ea, de fapt, cu băieţelul ei.

" Eu nu îmi cresc copilul după manuale, după cărţi în general, ci doar după sfatul medicului care mi-a fost alături de la început, când nu ştiam nimic despre ceea ce înseamnă să fii mamă. Eu îl cresc şi îl educ pe Luca după metodele mele, după regulile cu care am fost şi eu crescută şi nu aplec urechea la ce spune x sau y.

I-am mai dat şi palme la fund, îi dau şi acum, dar nu ştiu cât simte că poartă încă pampers. De cele mai multe ori însă, dacă face boacăne grave îl apostrofez, dar nu vă gândiţi că ţip exagerat la el, să îngheţe copilul. Să ştiţi că el, în esenţă, este un băieţel înţelegător, docil şi ascultător. Mai face drăcii, cum e şi normal la vârsta lui, dar nu poţi să-i ceri unui micuţ de patru ani să stea smirnă", a declarat Ioana Tufaru.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ioana Tufaru a iesit la plimbare intr-o rochie vaporoasa, fara sutien. A slabit 45 de kilograme



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Imaginile care au şocat România! Ioana Tufaru în costum de baie la 90 de kilograme! Vezi cum arată şi de ce s-a pozat aşa! FOTO!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies