Ioana Tufaru este de nerecunoscut! A slăbit 65 de kilograme şi s-a făcut blondă

Ioana Tufaru este de nerecunoscut! A slăbit 65 de kilograme şi s-a făcut blondă
Ioana Tufaru este de nerecunoscut! A slăbit 65 de kilograme şi s-a făcut blondă

Ioana Tufaru a făcut prima operație de micșorare a stomacului în urmă cu aproape zece ani, reușind să slăbeacă în doar câteva luni circa 30 de kilograme.

Ulterior, procesul se slăbire s-a oprit, pentru că Ioana nu ținea un regim corespunzător, motiv pentru care a ajuns ca în 2017 să cântărească 165 de kilograme.

În 2017, în octombrie, medicul care a operat-o i-a sărit din nou în ajutor și a chemat-o să-i facă o nouă operație, mai exact să-i monteze un inel gastric.

„M-am operat pe 3 octombrie. Tot domnul doctor care mi-a făcut şi intervenţia de micşorare a stomacului mi-a sărit în ajutor şi nu mi-a cerut niciun ban.

E ca un înger păzitor. Mă simt foarte bine acum. Prima săptămână am mâncat numai supe, apoi mâncare pasată, de bebeluş. A fost o operaţie uşoară şi sunt mândră că am slăbit 40 de kilograme în aproape şase luni. Dacă mai slăbesc 30 de kilograme, sunt cea mai fericită”, povestea Ioana la finalul lunii octombrie 2017.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

La un an și o lună de când i-a fost montat inelul gastric, Ioana Tufaru a ajuns la 100 de kilograme, cu 65 mai puțin față de cât avea când a suferit intervenția chirurgicală.

Fiica Andei Călugăreanu este fericită pentru că poate merge din nou fără să se chinuie, că se poate apleca și că poate alerga inclusiv după mijloacele de transport în comun dacă este nevoie.

„Îi mulţumesc domnului doctor din tot sufletul. Nici nu mai puteam să merg când aveam 165 de kilograme. Oboseam, gâfâiam, mă dureau articulaţiile, viaţa mea devenise din nou un chin. Acum am 100 de kilograme şi pot să funcţionez şi eu ca o femeie normală. Aş vrea să mai slăbesc 10 kilograme, dar dacă nu reuşesc, nu o să fac o tragedie din asta. În prezent mă simt bine în pielea mea”,

a declarat Ioana Tufaru.

Mai mult, ea şi-a schimbat şi look-ul. Ioana Tufaru şi-a vopsit părul blond şi l-a lăsat să crească.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Îţi mai aminteşti de Zoraide din serialul Clona? Aşa arată la 74 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies