Ioana Tufaru ne-a arătat în ce condiţii locuieşte, în plină pandemie! Imagini din garsoniera ei din Militari!

Ioana Tufaru ne-a arătat în ce condiţii locuieşte, în plină pandemie! Imagini din garsoniera ei din Militari!
Ioana Tufaru ne-a arătat în ce condiţii locuieşte, în plină pandemie! Imagini din garsoniera ei din Militari!

Ioana Tufaru ne-a arătat în ce condiţii locuieşte, în plină pandemie! Imagini din garsoniera ei din Militari!

Ioana Tufaru locuieşte într-o garsonieră cochetă, în cartierul Militari. Locuinţa i-a fost pusă la dispoziţie de Gigi Becali, în urmă cu doi ani, când fiica Andei Călugăreanu i-a spus latifundiarului că ar vrea să se mute din Prelungirea Berceni.

Milionarul i-a ascultat atunci nemulţumirile şi i-a oferit o garsonieră spaţioasă, complet mobilată, de care Ioana şi soţul ei sunt extrem de mulţumiţi. Mai mult decât atât, în plină pandemie, protagonista noastră ne-a deschis, virtual, uşile casei ei şi ne-a arătat cum şi-a amenajat locuinţa, astfel încât să fie cât mai primitoare în această perioadă

grea.

Ioana Tufaru ne-a arătat în ce condiţii locuieşte, în plină pandemie! Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ioana este foarte fericită ca, datorită lui Gigi Becali, Luca are un pat nou, multe jucării şi, cel mai important, un acoperiş decent deasupra capului.

Citeste si: Ioana Tufaru îi desfiinţează pe Vulpiţa şi pe Viorel! "Ţărani de la coada vacii..."

" Ne-am mutat tot în "ograda" domnului Becali, să spun aşa, dar în altă zonă. Am plecat din Berceni, în Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. În primul rând, aveam problema transportului pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea.

Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi. Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă.
Deci, numai avantaje
", a declarat Ioana Tufaru, povestea Ioana Tufaru acum ceva timp.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Gigi Becali a sărit în ajutorul Ioanei Tufaru în urmă cu patru ani! Femeia dormea atunci pe bancă, într-un parc

" Au fost cred ca unele dintre cele mai grele zile din viata mea si credeti-ma ca am indurat multe. Tatal lui Ionut ne daduse afara din casa si ii spusese copilului sau ca se poate intoarce, dar fara mine. Eram insarcinata si am stat o perioada la niste prieteni, claie peste gramada, fara apa, ne spalam in fantani.

De dragul lui Ionut si al copilului meu decisesem la un moment dat sa ma despart de iubit, ca macar el si Luca sa aiba un acoperis deasupra capului la socrul meu.
Atunci a aflat despre noi domnul Becali, ingerul nostru. Parca a fost un semn ca Dumnezeu ne iubeste. Ne-am mutat in garsoniera dansului si de atunci nu avem de ce sa ne plangem. Avem casa, avem ce sa punem pe masa si, cel mai important, suntem sanatosi.
Domnule Becali, ne rugam in fiecare zi pentru dumneavoastra si suntem vesnic recunoscatori
.", a declarat Ioana.

Citeste si: Doamne, cât de mult s-a schimbat băieţelul Ioanei Tufaru! Nici mama lui nu-l mai recunoaşte! Uite cum arată şi ce face la grădi! FOTO EXCLUSIV!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum arata gradina lui Gigi Becali la mijlocul iernii? Statuetele placate cu aur sunt inconjurate de frunze. Proprietatea milionarului este un adevarat spectacol.

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies