Ioana Tufaru s-a despărțit de soțul ei?! "Tocmai din motivul acesta..."

ioana tufaru despartire
după ce s-ar fi zvonit că Ioana Tufaru s-ar fi despărțit de soțul ei, fiica Andei Călugăreanu vine cu noi dezvăluiri

După ce s-a zvonit că Ioana Tufaru și soțul ei ar avea probleme în căsnicie, fiica Andei Călugăreanu vine să lămurească situația. S-a despărțit de soțul ei?

Gurile rele au spus că din cauza faptului că Ioana Tufaru ar fi acumulat kilograme în plus, ar avea probleme în căsnicie. Fiica Andei Călugăreanu vine să demonteze vorbele răutăcioase și spune că totul merge extrem de bine.

Ioana Tufaru s-a despărțit de soțul ei?!

Ioana Tufaru susține că nu ar exista probleme în căsnicia cu Ionuț, deși gurile rele spun că acesta ar fi părăsit-o din cauza kilogramelor pe care le-a acumulat.

Fiica Andei Călugăreanu susține că partenerul ei de viață este mulțumit de felul în care arată și nu se pune problema de vreo despărțire.

Citeste si: Un nou cuplu în casa Puterea Dragostei?! Pe cine a pus ochii Marinescu?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

ioana tufaru sot
Ioana Tufaru și soțul ei se înțeleg mai bine ca niciodată[Sursa foto: Facebook Ioana Tufaru]

„Nu există niciun fel de probleme între mine și Ionuț, tocmai din motivul acesta mă surprinde să aud așa ceva (n.r.- că am avea probleme). Suntem foarte bine, suntem chiar ok. Eu nu știu de unde au apărut știrile acestea. Iar cu acumularea de kilograme este iarăși o minciună. Nu am acumulat kilograme și nici nu avem discuții în acest sens, iar pe el nu l-a deranjat niciodată acest lucru", a declarat Ioana Tufaru.

Citeste si: Un nou cuplu la Puterea Dragostei?! Cine și-a declarat dragostea în camera roșie?

Ioana Tufaru a devenit mămică pe 9 octombrie 2015, atunci când l-a născut prematur pe Luca, singurul ei copil. La momentul actual, vedeta susține că nu-și mai dorește copii, dat fiind faptul vârsta pe care o are, însă se simte extrem de fericită alături de familia ei.

ioana tufaru familie
Ioana Tufaru are o familie fericită, însă nu-și mai dorește al doilea copil[Sursa foto: Facebook Ioana Tufaru]

"Nu îmi mai doresc al doilea copil. În ziua de astăzi este foarte greu să crești un copil. Atât fizic, cât și psihic te solicită foarte mult. Plus că tot timpul trebuie să fii în acțiune, tot timpul apar lucruri noi și trebuie să îi arăți. Pe lângă asta, mă apropii de vârsta de 44 de ani.

Dacă mai fac un copilaș, când o să aibă el 15 ani, eu o să fiu bătrână.

Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje. Este mai bine așa. Îl iubesc pe Luca, este sufletul meu, dar nu îmi mai trebuie un al doilea copil", a mărturisit Ioana Tufaru.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, fotografii inedite cu burtica de gravidă!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies