Ion Surdu şi Nicoleta Luncă au format un cuplu? Sportivul a spus tot adevărul! "O relaţie" EXCLUSIV!

Ion Surdu şi Nicoleta Luncă au format un cuplu? Sportivul a spus tot adevărul!
Ion Surdu şi Nicoleta Luncă au format un cuplu? Sportivul a spus tot adevărul! "O relaţie" EXCLUSIV!

Ion Surdu şi Nicoleta Luncă au format un cuplu? Sportivul a spus tot adevărul!

Ion Surdu, câştigătorul celui de-al treilea sezon al show-ului fenomen Exatlon şi finalista Nicoleta Luncă sunt doi foşti concurenţi extrem de populari.

Puternici, ambiţioşi şi cu spirit de lider, ei au fost subiectul multor comentarii trimise de fanii Exatlon-ului pe diferite grupuri de pe reţelele de socializare. Iar multe dintre mesaje se refereau la o posibilă idilă între cei doi.

Citeste si: Finala show-ului „Exatlon”, lider de audienţă la nivelul întregii ţări! Kanal D, pe primul loc!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

După ce, în urma unor trageri la sorţi, au format o echipă, deşi ea era "războinică" iar el "faimos", susţinătorii lor au observat că tinerii ar avea o chimie deosebită.

Ion Surdu şi Nicoleta Luncă au format un cuplu? "Este o fată de nota zece"

Ei bine, întrebat dacă a fost ceva între el şi frumoasa Nicoleta, Ion Surdu ne-a răspuns imediat.

Citeste si: Fosti concurenti „Exatlon” i-au facut fericiti pe copiii de la centrul de plasament Casa Iosif din Bucuresti

" Eu şi Nicoleta ne-am înţeles foarte bine, iar eu o apreciez pentru ambiţia ei. Este o fată de nota zece, dar avem doar o relaţie de amiciţie şi respect reciproc.", a spus sportivul.

Trebuie să spunem că, la un moment dat, şi colegele lui de echipă l-au tachinat pe Surdu pe motiv că simpatica Nico ar fi îndrăgostită de el.

" Imaginează-ți că e Nicoleta acum și aruncă. Nicoleta e îndrăgostită lulea de tine, Ioane. Ce te faci?", este una dintre "săgeţile" primite de câştigătorul Exatlon.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Catalin Cazacu, dezvaluiri dupa plecarea Claudiei Pavel de la Exatlon: "E greu"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies