Ionut Jaguarul, cuvinte EMOTIONANTE despre Nella, sotia lui. Cum s-au cunoscut cei doi

Ionut Jaguarul, cuvinte EMOTIONANTE despre Nella, sotia lui. Cum s-au cunoscut cei doi
Ionut Jaguarul, cuvinte EMOTIONANTE despre Nella, sotia lui. Cum s-au cunoscut cei doi

Ionut Jaguarul a vorbit despre cum a cunoscut-o pe Nella, dar si despre relatia lor, planurile de viitor pe care le aveau si ce a invatat de la femeia pe care o iubeste.

 

 

Ionut Jaguarul, unul dintre cei doi finalisti ai show-ului Exatlon, a fost invitat la WOWBiz in seara aceasta pentru a vorbi despre Exatlon, despre sentimentele care la-u incercat de-a lungul comeptitiei, relatia lui cu ceilalti jucatori, dar si despre oamenii dragi pe care i-a lasat acasa. 

 

Intrebat cum a cunoscut-o pe Nella, Ionut a povestit ca o prietena comuna a fost cea pcare i-a adus impreuna. 

"Prin intermediul unei prietene am cunoscut-o. Am iesit intr-o seara in club sa ne distram si asa am cunoscuto pe Nella. Dimineata ne-am dus sa mancam o pizza, ne era foame dupa o seara in club. Sincer, am simtit o chimie cand m-am uitat in ochii ei. Simplitatea ei m-a atras foarte mult. Acea femeie simpla...lucrul asta m-a atras foarte mult", a povestit el.

 

Ionut a dezvaluit ca nu a povestit nimanui despre intentia lui de a participa la comeptitia Exatlon, nici macar Nellei. "M-am inscris fara sa stie nimeni. Nu am vrut sa ii zic, am vrut sa tin secret. Am zis ca poate nu o sa fiu ales. Ea o sa spuna 'Esti nebun. Avem planuri de viitor si tu vrei sa pleci la Exatlon', a declarat Ionut Jaguarul, fostul concurent al echipei Razboinicilor. 

 

"Am simtit ca am lasat-o singura si ma simteam vinovat. Am simtit ca nu ar fi vrut sa plec pentru ca noi aveam niste planuri de viitor. Trebuia sa plecam impreuna in Belgia, eu sa ma antrenez in Belgia si intre timp sa ne cautam si de munca. Primele luni chiar m-am simtit foarte vinovat, ma intrebam daca e bine, daca a ajuns cu bine.

Nu m-am gandit niciodata ca m-ar parasi pentru ca ma iubeste foarte mult si a fost langa mine mereu si nu ar putea s stea fara mine si nici eu fara ea"
, au fost cuvintele pline de emotie rostite de el cand a fost intrebat despre cum le-a afectat relatia plecarea lui la Exatlon si ce a simtit cand fost nevoit sa o paraseasca pentru luni intregi pe femeia pe care o iubeste.

 

El a avut insa o bratara de la ea pe care o saruta de fiecare data cand participa la probe in cadrul Exatlon. "Mi-a cumparat aceasta bratara si mi-a pus-o la mana si mi-a spus sa-mi poarte noroc si avea lacrimi in ochi", a povestit el. 

 

"De acum incolo nu o voi mai dezamagi si voi fi exact cum si-a dorit ea sa fiu de la bun inceput.

Chiar daca am dezamagit-o pe parcursul relatiei noastre, ea a fost langa mine si m-a sustinut si m-a invatat numai de bine. Daca greseam se supara pe mine, imi spunea, imi spunea ca se termina totul. Eu realizam ca am gresit. M-a acceptat cu bune si cu rele, m-a invatat sa fac in asa fel incat sa nu mai gresesc, sa nu o mai dezamagesc, sa nu o mai vad ca plange, sa o vad mereu cu zambetul pe buze", au fost promisiunile pe care i le-a facut Ionut Sugacevschi Nellei, chiar din platoul WOWBiz. 

 

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Mama lui Ionut, surpriza uriasa din partea norei Nella! Ce s-a intamplat in culisele WOWbiz, inainte de marea finala Exatlon

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies