Ionut Sugacevschi, primele declaratii dupa ce a pierdut in fata lui Vladimir Draghia! "Imi pare rau ca nu am reusit sa castig. Am fi facut nunta anul asta, ne-am fi luat o casa"

Ionut Sugacevschi, primele declaratii dupa ce a pierdut in fata lui Vladimir Draghia!
Ionut Sugacevschi, primele declaratii dupa ce a pierdut in fata lui Vladimir Draghia! "Imi pare rau ca nu am reusit sa castig. Am fi facut nunta anul asta, ne-am fi luat o casa"

 

Ionut Sugacevschi, finalistul din echipa Razboinicilor, a pierdut la voturi in fata lui Vladimir Draghia. Sportivul este dezamagit ca nu a reusit sa castige premiul de 100.000 euro. Ionut si-ar fi dorit sa-i ofere sotiei sale o nunta ca-n povesti si o casa la care viseaza de multa vreme.

 

"Sa nu fie suparat. Sa ai incredere in tine. Sunt mandra de tine", a declarat mama lui Ionut.

 

Chiar daca nu este el marele castigator. Sotia si mama lui Ionut il asteapta acasa si spun ca sunt tare mandre de el si de ce a realizat in concurs.

 

"Abia astept sa va vad si sa va strang in brate. Nu o sa mai plec de langa voi niciodata. Nu vreau sa va fac sa suferiti.

Am o durere in suflet ca nu am putut castiga acest joc. Am facut tot ce mi-a stat in putere sa ajung aici, pe acest loc. Imi pare rau ca nu am reusit sa castig. Am fi facut nunta anul asta, ne-am fi luat o casa. Voiam sa facem nunta chiar anul asta. Nu mai am cuvinte. Ma bucur pentru Vladimir. Ma bucur pentru tot ce am facut in acest concurs.
Le multumesc tuturor celor care m-au votat. Imi pare rau daca am dezamagit echipa  Razboinicilor. Ii port mereu in suflet", a spus Ionut dupa ce a pierdut in fata lui Vladimir. 

 

"Pentru noi esti un invingator. Suntem foarte mandri de tine. Noi toti suntem alaturi de tine si te-am sustinut", a spus Nela, sotia lui Ionut. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

FINALA EXATLON. Vladimir Draghia este MARELE CASTIGATOR de la EXATLON! A luat premiul de 100.000 de euro

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies