Ionut Sugacevschi vorbeste despre viata de dupa Exatlon! “Am probleme la brat si nu mananc, mi s-a micsorat stomacul!”

Ionut Sugacevschi vorbeste despre viata de dupa Exatlon! “Am probleme la brat si nu mananc, mi s-a micsorat stomacul!”
Ionut Sugacevschi vorbeste despre viata de dupa Exatlon! “Am probleme la brat si nu mananc, mi s-a micsorat stomacul!”

Ionut Sugacevschi, concurentul care s-a clasat pe locul 2 in marea finala Exatlon Romania, marturiseste in premiera cat de mult s-a schimbat viata sa dupa acest concurs. Problemele sale sunt fizice, dar si de nutritie si acomodare.

 

Slabit, usor timid si emotionat, dar fericit sa se intalneasca cu fostii colegi de la Exatlon. Asa s-a prezentat Ionut Sugacevschi, miercuri dupa-amiaza, la petrecerea Rooftop Party 2018 organizata de revista “OK!”.

Venit direct de la aeroport, dupa ce parasise Belgia pentru a se intorce in tara, Ionut Sugacevschi a “aterizat” la super party-ul unde era asteptat de aproape jumatate dintre “Razboinicii” si “Faimosii” de la Exatlon.  

Au urmat inbratisarile cu colegii si interviurile acordate presei, Juaguarul vorbindu-le reporterilor WOWbiz.ro despre viata sa actuala, cea de dupa participarea la Exatlon.

“Am niste probleme de rezolvat, stau 2-3 saptamani, dupa care ma voi intorce din nou in Belgia. Vrem sa ne stabilim acolo, sa incep o cariera in Belgia. Acasa, indiferent de cat am muncit nu am putut sa ajung mai sus si poate alta tara imi va oferi mai mult.

Sotia e un pic cam suparata, pentru ca am lasat-o singura in Belgia. Ea munceste si nu a mai putut sa isi ia concediu. Si-a luat cand a fost finala si a venit in tara, iar acum nu i s-a mai dat. Ma simt putin singur pentru ca sunt invatat cu ea si mi-as fi dorit sa fie cu mine”, a declarat Jaguarul, vizibil emotionat.

Ionut Sugacevschi vorbeste despre viata de dupa Exatlon! Ce probleme de sanatate are Jaguarul! 

Ionut a vorbit si despre schimbarile pe care le-a suferit dupa Exatlon si pe care se chinuie acum sa le depaseasca. Acestea sunt de ordin fizic, o durere la mana, o lipsa de vitamine si ceva probleme de nutritie.

“Sunt bucuros unde am ajuns cu inima mea de luptator.

Lucrul asta m-a ajutat sa ajung in finala. Mi-as dori ca la sfarsitul anului sa am un meci, ma pregatesc intens, dar conditile mele fizice nu sunt bune. Vorbesc aici despre bratul meu pe care nu il pot forta la antrenament si lucrul asta ma impiedica foarte mult. De bratul asta am tras 5 luni.

Am strans din dinti si nu am zis nimic pentru ca mi-a fost frica sa nu fiu dat afara.

Am avut dureri si am dureri la el, dar strang din dinti si merg mai departe. Daca o sa am un meci anul asta, o sa lupt cu bratul asta asa cum este!

Si, mai e ceva, nu pot sa mananc mult. Mananc foarte putin, incerc sa-mi fac o alimentatie buna si nu reusesc. Incerc sa am 2-3 mese pe zi, dar din 3 mese mananc doar una, una si jumatate.

Inainte mancam foarte mult, aveam 5 mese regulate pe zi.

Si in prima emisiune m-ati vazut, faceam panorama pentru mancare. Probabil, statul in Dominicana, schimbarea si toate lucrurile astea mi-au dereglat metabolismul. Insa, incet, incet si ajutat de vitamine o sa-mi revin si o sa pun din nou pe mine kilograme”, a declarat Ionut Sugacevschi.  

 

 

 

 

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Marcel Toader, mesaj incredibil pentru Gabriela Cristea. Uite ce a putut sa-i transmita fostei sotii. "Despre ea am avut mereu o parere fantastica!"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies