Irina Columbeanu a dispărut...Fanii ei nu mai ştiu nimic de ea şi sunt disperaţi!

Irina Columbeanu a dispărut...Fanii ei nu mai ştiu nimic de ea şi sunt disperaţi!
Irina Columbeanu a dispărut...Fanii ei nu mai ştiu nimic de ea şi sunt disperaţi!

Irina Columbeanu a dispărut...Fanii ei de pe reţelele de socializare nu mai ştiu nimic de ea şi sunt disperaţi!

Irina Columbeanu nu este celebră doar datorită părinţilor ei ci şi graţie vlog-urilor şi postărilor ei de pe instagram. Fetiţa în vârstă de 12 ani este un adevărat influencer, cu sute de mii de fani pe reţelele de socializare, dar şi pe youtube.

Ei bine, până acum patru luni îndrăgita tânără posta în fiecare zi poze şi filmări, unele dintre ele având aproape un milion de vizualizări.

Monica şi Irinel Columbeanu îşi incurajau şi îşi ajutau fiica, în diverse moduri, să-şi dezvolte cât mai frumos pasiunea şi trebuie să spunem că Irina ajunsese să câştige sume considerabile din contracte de publicitate.

Citeste si: Irina Columbeanu si-a depasit mama. Micuta are mai multi urmaritori pe insta decat cea care i-a dat viata. Vezi care este diferenta dintre Moni si Irinuca

Irina Columbeanu a dispărut... "Te iubim şi ne este dor de tine"

Totul s-a încheiat subit însă, la jumătatea lunii august. Simpatica Irina a postat atunci ultima oară pe instagram, iar fanii ei, care o adoră, sunt pur şi simplu disperaţi că nu mai ştiu nimic despre vloger-ul lor preferat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

" Îmi este super dor de tine! Văd că te-ai lăsat de youtube, de insta şi de tik tok! Ce s-a întâmplat?", i-a scris o admiratoare micuţei Irina.

" Ai dispărut dintr-odată...Unde eşti? Ce ai păţit? De ce nu mai postezi nimic pe youtube? Te iubim şi ne este dor de tine. Irinaaa, te rog, răspunde!!!", este alt mesaj primit de Irina Columbeanu, recent.

Sute de comentarii precum cele de mai sus aşteaptă răspuns pe conturile Irinei, dar deocamdată niciun semn. Admiratorii sunt convinşi însă că, de Sărbători, vor avea parte de o surpriză din partea preferatei lor.

Citeste si: Irina Columbeanu, manechin pentru Andreea Dogaru la Bucharest Fashion Week



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Foto | Ele sunt cele mai "fashioniste" fetite din Romania! Fiica lui Ingrid Vlasov, Mikaela Albu si Irina Columbeanu au haine de mii de euro in garderoba

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies