Irina Columbeanu arata ca o printesa. Fetita Monicai Gabor are ten de portelan!

Irina Columbeanu arata ca o printesa. Fetita Monicai Gabor are ten de portelan!
Irina Columbeanu arata ca o printesa. Fetita Monicai Gabor are ten de portelan!

Nascuta pe 17 ianuarie 2007, Irina Columbeanu a implinit recent varsta de opt ani.

Aschia nu sare departe de copac, spune o veche zicala de la noi, care se potriveste de minune in cazul Irinei, fetita Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu. Ajunsa acum la varsta de opt ani, Irina este un copil inzestrat din toate punctele de vedere. Invata stalucit la scoala, dar si acasa unde are profesori personali, este ascultatoare si primeste o crestere aleasa din partea tatalui si bunicul ei si a mostenit trasaturile frumoase ale celebrei sale mame.

Recent, in ziua in care a implinit opt ani, Irina Columbeanu a realizat cateva fotografii pe care le-a urcat ulterior pe reteaua sa de socializare, unde a strans zeci de comentarii laudative si felicitarile de ziua sa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies