Irina Columbeanu, recunoscătoare tatălui său pentru grija pe care i-a oferit-o în copilărie: „A sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare.”

Irina Columbeanu, recunoscătoare tatălui său pentru grija pe care i-a oferit-o în copilărie: „A sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare.”
Irina Columbeanu, recunoscătoare tatălui său pentru grija pe care i-a oferit-o în copilărie: „A sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare.”

Tânăra își ajută tatăl din punct de vedere financiar.

Venirea Irinei Columbeanu în țară a reprezentat un moment extrem de emoționant atât pentru tatăl său, cât și pentru cei de acasă, care o știu pe Irinuca încă de când era mică, atunci când era o prințesă răsfățată de fostul milionar. Acum, Irinel și Irina Columbeanu au fost invitați în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclsuive, acolo unde au oferit declarații emoționante despre legătura puternică dintre ei doi.

Irina Columbeanu, sprijin financiar pentru tatăl său

Citește și: Irina Columbeanu, primele declarații după întoarcerea în țară! Fiica lui Irinei Columbeanu vorbește despre revederea emoționantă cu tatăl său, despre viața în America și planurile sale de viitor

Irina Columbeanu, recunoscătoare tatălui său pentru grija pe care i-a oferit-o în copilărie
Irina și Irinel Columbeanu[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Cum este viața din America pentru Irina Columbeanu. Ce calități a moștenit aceasta de la tatăl ei. „Este foarte inteligent.”

Tânăra în vârstă de 17 ani are un job în America, în cadrul unui restaurant italian. Astfel, fiica lui Irinel Columbeanu îi trimite tatălui său din bănuții pe care îi câștigă.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Irina Columbeanu: Noi am întreținut conexiune prin apeluri video și prin mesaje.

Suntem la fel de apropiați. Sunt hostess la un restaurant italian. Dau meniuri și fac chestii din astea. Fac și eu niște bani și îi trimit tatălui meu. Îmi place să lucrez.

Irinel Columbeanu: Sunt foarte fericit să constat că a crescut o domnișoară în toată regula. ”, au declarat Irina și Irinel Columbeanu.  

Irina Columbeanu, recunoscătoare pentru sacrificiile pe care tatăl său le-a făcut pentru ea

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1744/20413768/1/irinel-columbeanu-si-irina.jpg

Tânăra domnișoară își aduce aminte foarte bine de copilăria fericită alături de tatăl său, care din păcate, astăzi se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar. Irinuca îi este recunoscătoare lui Irinel Columbeanu pentru sacrificiile pe care le-a făcut pentru ea și pentru familia sa.

Adiță Voicu: Ești recunoscătoare pentru ce a făcut tatăl tău pentru tine când erai mică?

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Irina Columbeanu: Enorm de mult. Nu aș exista aici dacă n-ar fi tatăl meu. Sunt enorm de recunoscătoare. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu. A sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și îți mulțumesc că știu prin câte ai trecut pentru mine și familia noastră.

Adiță Voicu Îți mai amintești ce sfat îți dădea înainte să pleci?

Irina Columbeanu: Să nu mă schimb în ce vrea lumea să mă schimb, ci să rămân cum sunt eu și să fiu bună ca suflet și să fiu generoasă, cum este tatăl meu. Să fiu ca el .”, a mai declarat fiica lui Irinel Columbeanu.  



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Lui Teo Trandafir nu îi place să iasă în evidență! Care este cea mai mare extravaganță pe care a făcut-o vedeta: „Îmi era o rușine de vecini că m-am gândit că blochez parcările.”

Andreea Raicu are o fiică SECRETĂ. Cum arată și ce se știe despre relația lor

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Noi acuzații grave la adresa rapperului Sean "Diddy" Combs. Artistul a primit numeroase plângeri în ultimele luni

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies