Irina Deaconescu a ajuns la spital! Tânăra a născut o fetiță

Irina Deaconescu
Irina Deaconescu naste azi

Tânăra a devenit mamă pentru prima dată, în urmă cu puțin timp. Logodnica lui Cristi Manea are multe emoții.

Bucurie de nedescris pentru una dintre cele mai frumoase vedete din România. După o așteptare de nouă luni, frumoasa tânără și-a strâns bebelușul în brațe. Irina Deaconescu, logodnica fotbalistului Cristi Manea, a ajuns la spital.

Vineri, tânăra în vârstă de 22 de ani a ajuns la spital pentru un control și a aflat că bebelușul va ajunge pe lume mai repede decât se aștepta cineva.

Pentru că și-a dorit să fie cea mai frumoasă primă întâlnire, Irina s-a machiat, și-a aranjat părul și a plecat spre spital cu viitorul tătic.

Citeste si: Irina Deaconescu urmează să devină mamă: „Nu o să risc nicio secundă”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cristi Manea este în culmea fericirii pentru că va deveni tată, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, nu va putea să îl cunoască pe bebeluș decât în momentul în care va fi externat din spital.

Irina Deaconescu
Irina Deaconescu la spital[Sursa foto: Instagram]

Irina Deaconescu a născut prin cezariană

Vineri, Irina Deaconescu a aflat din partea medicilor că nașterea nu va avea loc natural, ci că va fi supusă unei operații de cezariană.

Citeste si: Cristian Manea și Irina Deaconescu s-au logodit! Vloggerița a fost cerută în căsătorie pe malul mării

„La asta nu mă așteptam. Dragi prieteni, mâine, la ora asta, o să fiu mamă. Se pare că colul meu nu colaborează, placenta mea nu colaborează, așa că am ajuns la concluzia că apelăm la cezariană. Am știut de la început că există șanse mari să ajungem la concluzia asta.

Nu știu, sunt așa. Sunt fericită că se întâmplă mâine. Sunt surprinsă așa, sunt fericită că se întâmplă, știam că o să se întâmple zilele acestea, dar nu știam când. Nu știu, vă dați seama că mi-aș fi dorit să existe variana de naștere naturală, dar vă dați seama că dar am zis că nu o să risc nicio secundă ca viața mea să fie în pericol sau a bebelușului”, a dezvăluit frumoasa graviduță, care abia așteaptă să își țină bebelușul în brațe.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cristian Manea și Irina Deaconescu s-au logodit! Vloggerița a fost cerută în căsătorie pe malul mării

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies