Irina Deaconescu a anunțat sexul bebelușului! Vedeta este în culmea fericirii: „Abia aștept să te cunosc!”

Irina Deaconescu a anunțat sexul bebelușului!
Irina Deaconescu a anunțat sexul bebelușului!

Vloggerița și fotbalistul Cristi Manea vor deveni părinți pentru a doua oară! Tânăra a anunțat sexul bebelușului!

Irina Deaconescu și Cristi Manea, fotbalistul de la CFR Cluj, vor deveni în doar câteva luni părinți pentru a doua oară, iar sexul bebelușului nu mai este un secret! Vloggerița a anunțat vestea cea mare prin intermediul unor postări pe rețelele de socializare, acolo unde a scris și un mesaj de-a dreptul emoționant.

Citeste si: Irina Deaconescu este însărcinată din nou! Cristian Manea va deveni tătic pentru a doua oară

Irina Deaconescu a anunțat sexul bebelușului!
Irina Deaconescu a anunțat sexul bebelușului![Sursa foto: Instagram]

Irina Deaconescu a anunțat sexul bebelușului!

Irina Deaconescu și Cristi Manea sunt în culmea fericirii! Cei doi abia așteaptă să își țină în brațe cel de-al doilea copil, despre care până acum nu se știa aproape nimic, dar vloggerița a dezvăluit de curând totul! Tânăra a publicat pe contul ei oficial de Instagram două fotografii cu burtica de gravidă, iar la descriere a anunțat și sexul bebelușului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Ați auzit veștile? Mai vine o gagică în gașcă 🥺💕 Abia aștept să te cunosc, baby girl!!! Sunt curioasă dacă o să ghicească cineva numele pe care l-am ales pentru ea 💁🏼‍♀️”, a fost mesajul scris de Irina Deaconescu în cadrul postării.

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei va aduce pe lume o fetiță în doar câteva luni! Bruneta a ales deja numele copilului

Irina Deaconescu a anunțat sexul bebelușului!
Irina Deaconescu a anunțat sexul bebelușului![Sursa foto: Instagram]

Cum a anunțat Irina Deaconescu sarcina

Irina a publicat pe rețelele de socializare o serie de fotografii în care apare alături de partenerul ei și fiica sa în timp ce se mândrea și cu noul membru al familiei care se află încă în burtică.

Cei doi sunt evident foarte fericiți că viața lor se va schimba din nou, odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil:  „2+1=4 🤷🏻‍♀️🤰🏻nici anul acesta nu ne înțelegem cu matematica”, a fost mesajul vedetei din dreptul pozelor.

Fanii celor doi sunt extrem de bucuroși de anunțul pe care l-au făcut, astfel că le-au transmis nenumărate mesaje de bine și felicitări. Irina Deaconescu și Cristian Manea mai au o fetiță pe nume Victoria care a împlinit în luna octombrie un an.

„Aoleu😍😍😍”, „Felicităriiiii🤍🤍🤍”, „Nuuu creddd❤️❤️❤️”, „Ce frumossss💕💕💕💕”, „Congratssss 😍😍😍 oh my!”, „ma bucur tareee!!🤍🤍🥺”, au fost doar câteva din mesajele scrise de internauți pe pagina oficială a vedetei.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Nicky Hilton, însărcinată pentru a treia oară la 38 de ani! Vedeta nu a dezvăluit până acum sexul bebelușului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies