Irina Deaconescu a născut o fetiţă superbă şi perfect sănătoasă! "Este numită după zeița romană a iubirii și frumuseții"

Irina Deaconescu a născut o fetiţă superbă şi perfect sănătoasă!
Irina Deaconescu a născut o fetiţă superbă şi perfect sănătoasă! "Este numită după zeița romană a iubirii și frumuseții"

Irina Deaconescu a devenit mămică pentru a doua oară după mari emoţii.

Irina Deaconescu a născut o fetiță frumoasă şi perfect sănătoasă, cu câteva zile mai devreme decât preconizaseră medicii, contracţiile influencer-ului începând în urmă cu două zile. Cadrele medicale care i-au monitorizat sarcina au hotărât să o introducă în operaţie mai repede, iar câteva ore mai târziu venea pe lume a doua fetiţă a frumoasei Irina Deaconescu şi a fotbalistului de succes Cristian Manea.

Şi cum protagonista noastră are o relaţie specială cu urmăritorii ei de pe Instagram, o comunitate cu peste 1 milion de membri, le-a arătat fanilor primele poze cu minunea ei, devoalând și numele pe care

fetiţa îl va purta. Irina și Cristi Manea mai au un copil, o fiică pe care o cheamă Victoria, numele fiind inspirat de dorinţa cea mai mare pe care o are sportivul înaintea şi în timpul unui meci.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Fetiţa Irinei Deaconescu va purta un nume deosebit

Venus, cunoscut ca și Luceafărul, este a doua planetă de la Soare. Este numită după zeița romană a iubirii și frumuseții. Este al treilea obiect natural ca luminozitate pe cerul noții după Soare și Luna. Venus și-a ales singură numele. A venit de nicăieri. O să vă povestesc zilele următoare ”, a mai spus iubita lui Cristi Manea pe rețelele de socializare.

Irina Deaconescu a trecut prin momente grele în ultimele zile

Să vă fac un update la ultimele zile. Nu mai știu exact ziua în care am internat-o pe Victoria, cred că era joi. După ce m-am trezit în pat cu ea plină de sânge la nas, am mers la UPU, nu se știe încă de ce trebuie să ajungem la ORL, nu se știe exact de ce i-a curs sânge.

A fost ținută în spital, pentru că refuza să mănânce, refuza să bea apă. A fost greu în spital cu ea, eu însărcinată, câteva zile mai aveam și nășteam, ea bolnavă, suferindă. A fost horror. Mi-e foarte greu, imaginea aia cu ea plină de sânge e traumatizantă. Am început să am foarte multe coșmaruri. (…) Am luat și eu niște pastile, tratament preventiv. Să nu mă ia și pe mine răceala, mi-a fost foarte rău.
De alatăieri noapte până ieri am vomitat non-stop, ceea ce cred că a și făcut să apară contracțiile acum. (…) Într-un final, e bine. Dimineață mi-au apărut contracțiile. (…) Nu sunt atât de speriată
”, povestea vedeta pe Instagram.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies