Irina Fodor a fost surprinsă în brațele lui Pavel Bartoș. Răzvan Fodor: "Câini de oameni, care te mănâncă pe la spate"

cum a cucerit-o razvan fodor pe irina
Irina Fodor a fost surprinsă în brațele lui Pavel Bartoș. Răzvan Fodor: "Câini de oameni, care te mănâncă pe la spate"

Este cunoscut deja faptul că Răzvan Fodor împreună cu soția sa Irina, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact actorul Răzvan Fodor, care este întâmplarea care l-a făcut să aibă această remarcă de moment, dar și cum a reușit să o cucerească pe frumoasa lui soție, Irina Fodor.

 

Cine este Răzvan Fodor

Răzvan Fodor s-a născut pe data de 22 iunie, în București.

Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 46 de ani. Acesta a absolvit Academia Națională de Educație Fizică și Sport, cu specializarea gimnastică.

Debutul său a început în anul 2000, atunci când a fost membru în formația românească de rock, denumită „Krypto”. Odată ce Răzvan Fodor a intrat în această trupă, la scurt timp, aceasta a trecut de la stilul heavy metal, la pop/rock. Rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor, având un succes instantaneu pe piața muzicală românească.

În anul 2002 însă, formația Grypto a lansat al doilea album cu Răzvan Fodor, de această dată ca solist. Melodiile lui au ajuns să fie difuzate și la televiziune. Una dintre favoritele piese ale acestuia, a fost „Am dansat cu norii”, preferată de mulți fani ai acestuia.

În același timp cu această carieră în muzică, Răzvan Fodor se bucura și de o carieră în actorie la televiziunea românească.

Acesta a interpretat rolul lui Alex Damian, în serialele „Păcatele Evei”, dar și un rol minor în filmul „Milionari de weekend”, în anul 2004. Iar de atunci, drumul acestuia a fost din ce în ce mai strălucit și a început să apară în cadrul mai multor emisiuni și programe TV. În anul 2019, Răzvan Fodor a fost și participant în cadrul unei emisiuni în care a și câștigat, alături de bunul său prieten Sorin Bontea. La câteva luni distanță, acesta a ajuns să prezinte un alt show despre un burlac care își căuta sufletul-pereche.

cine este razvan fodor

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este IRINA FODOR. „M-a impresionat de m-am și măritat cu el!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Irina Fodor a fost prinsă în brațele lui Pavel Bartoș

Nu de mult timp, Irina Fodor și soțul ei, Răzvan Fodor, au fost invitați la o petrecere, acolo unde prezentatoarea TV și nimeni altul decât, Pavel Bartoș, au

început brusc să danseze destul de lasciv, chiar în fața soțului acesteia. Bineînțeles că reacția lui Răzvan Fodor nu a întârziat să apară, așa că s-a decis să împărtășească această întâmplare și cu fanii acestuia de pe rețelele de socializare.

Actorul s-a amuzat foarte tare în momentul în care și-a văzut soția dansând destul de apropiată cu colegul de platou al lui Smiley, la respectiva petrecere. Bineînțeles că cei doi au observat că sunt filmați de către Răzvan Fodor, pentru că acesta nu s-a putut abține și a început să râdă, ba chiar le-a atras atenția, zicând: „Câini

de oameni, care te mănâncă pe la spate”, sub formă de text, în dreptul videoclipului postat pe contul său de Instagram, în care erau surprinși soția sa și Pavel Bartoș.

irina fodor a fost prinsa in bratele lui pavel bartos

Citeste si: Cine este chef FLORIN DUMITRESCU. „Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama."

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe Irina

Răzvan Fodor a declarat la un moment dat că și-a cunoscut frumoasa soție, pe Irina Fodor, în timp ce filma pentru un serial românesc, moment în care a fost direct atras de prezența acesteia. Cu toate că nici prezentatoarea TV nu îi era indiferent, aceasta a adoptat o atitudine greu de cucerit, refuzând chiar avansurile actorului.

În acel timp, Răzvan Fodor își căuta perechea și obișnuia să iasă pe stradă, la întâlniri, pentru că era cunoscut de la televizor. Acest lucru s-a întâmplat până în ziua în care a cunoscut-o pe Irina. La acel moment, Răzvan Fodor  juca într-un serial, iar Irina interpreta și ea o figurație specială. Atunci, aceasta era studentă la Jurnalism, iar pentru a obține un ban în plus, mai participa la diverse figurații de acest tip. Iar momentul în care acesta a văzut-o l-a lăsat direct fără cuvinte, iar deși a vrut să o ducă acasă, imediat după filmare, Irina a fost destul de categorică, atunci când i-a oferit un răspuns negativ.

Ne-am reîntâlnit după multe luni. Eu eram curios, simțeam că vrea să mă păcălească cu ceva.   La prima întâlnire am văzut în geanta ei o carte. Am crezut că nu e adevărat. Ne-am mai întâlnit o dată, de două ori, voiam doar să o ascult. Mereu apărea altă carte. Ea și acum are aceeași problemă, ca să zic așa. În vacanțe trebuie să o lași în pace, are mereu cărți pe care le citește în câteva zile. Într-un final am luat-o în gașca mea de prieteni. Și am văzut că are un umor gros. Și i-am zis că plec în India la final de an și că dacă vrea îi iau un bilet de avion. Și a venit cu mine și am făcut toată vacanța de o lună la picior. Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea.", a dezvăluit Răzvan Fodor,  în cadrul unei emisiuni TV.

razvan fodor si sotia sa

Citeste si: Cine este COSTI IONIȚĂ. „Am terminat Facultatea de Medicină și Stomatologie, am profesat un an, dar apoi s-au ivit tot felul de oportunităţi şi am renunţat”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Răzvan Fodor are probleme grave de sănătate: „Oricând poate face o criză”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies