Irina Fodor, reacţie dură după apariţia imaginilor cu ea şi Ştefan Bănică: "Persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii"

Irina Fodor, reacţie dură după apariţia imaginilor cu ea şi Ştefan Bănică:
Irina Fodor, reacţie dură după apariţia imaginilor cu ea şi Ştefan Bănică: "Persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii"

Irina Fodor şi Ştefan Bănică sunt protagoniştii subiectului monden al lunii.

Irina Fodor a păstrat discreţia câteva zile, dar acum s-a hotărât să vorbească despre subiectul monden al lunii, o presupusă idilă a ei cu Ştefan Bănică. În plus, îndrăgita vedetă susţine că ar fi preferat să fie sunată înainte ca pozele buclucaşe să fie făcute publice, sau măcar după apariţia lor, pentru a-şi spune punctul de vedere. Protagonista noastră a decis să-şi scrie versiunea pe reţelele de socializare sperând să spulbere toate zvonurile din ultima săptămână.

De o săptămână, colegii din presă creează titluri care mai de care mai bombastice și preiau în buclă o informație artificială, fără a verifica realitatea. Întâmplător, împărțim aceeași meserie, pentru că și eu am fost 10 ani reporter, dar am fost învățată, la facultate și de-a lungul timpului, să verific sursele și să lucrez cu dovezi. Așadar, dacă nu m-a sunat nimeni până acum să mă întrebe cum au stat lucrurile de fapt, fidelă principiilor, am hotărât să arăt eu care este adevărul, ca să nu mai existe discuții aberante și inutile.

Întâlnirea despre care s-a scris în diferite moduri a fost, de fapt, o ședință legată de proiectul live pe care îl prezentăm. Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă. Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât o dată cu Ștefan din mașina lor.
Asta e tot ce am de spus și ce aș fi spus de la început, dacă mă întreba cineva. Vă mulțumesc frumos! Numai bine tuturor!
”, a postat Irina Fodor pe rețelele de socializare.

Citeste si: Lavinia Pîrva, reacție dură după ce Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost filmați împreună: „Pentru ei, eu am fost invizibilă”

Răzvan Fodor îşi adoră soţia

Răzvan Fodor nu se sfieşte să-şi declare dragostea pentru partenera lui de viaţă de fiecare dată când are ocazia.

Citeste si: Cine este ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

"E femeia pe care mi-am dorit-o. E familia pe care mi-am dorit-o. Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc. După 12 ani. Și sunt al dracu de fericit, pentru că știu că sunt extrem de sincer când spun treaba asta. Ea mi-a făcut tot. Dar tocmai pentru asta, eu îi sunt recunoscător, sunt un soț bun, sunt un tată bun.

Pentru mine familia e absolut tot și eu nu am nicio șansă să derapez în relația asta, în vreun fel.

Am avut cea mai mișto viață de adolescent, din punctul meu de vedere, și m-am distrat, dar cum mă distrez acum cu familia... Viața merge în continuare, avem aceeași gașcă, când văd că nimic nu se schimbă și nu s-a schimbat de când am familie, că în continuare putem să ne distrăm, e foarte frumos. Să te distrezi ca pe vremuri, dar să vezi și o mogâldeață lângă tine și o femeie care îți zâmbește.
O iubesc, cum să n-o iubesc?"
, a povestit Răzvan Fodor în cadrul unui podcast.

 

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Monica Tatoiu, despre generațiile tinere din ziua de azi și cum reușește ea să își păstreze emoțiile. „Nu știu câți dintre copii au timp să trăiască. Eu iau viața cu lingurița.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies