Irina Loghin are coronavirus: „Din păcate...”

Irina Loghin are coronavirus
Irina Loghin are coronavirus, primele declarații

Irina Loghin a fost confirmată cu noul coronavirus. Îndrăgita artistă de muzică populară a făcut primele declarații despre boală.

Doamna muzicii românești, Irina Loghin, a fost confirmată cu noul coronavirus. Îndrăgita vedetă a ajuns la spital, de unde a făcut primele declarații.

Artista crede că s-a infectat de la fiul său, care a fost, de asemenea, confirmat cu Covid-19. În plus, și soțul Irinei a primit același diagnostic, iar cei trei au ales să se interneze, deși sunt asimptomatici.

Artista este în prezent internată la Institutul „Matei Balș” din București, alături de soțul și de fiul său.

Vedeta a povestit că și-a făcut testul în lipsa oricărui simptom și că rezultatul a venit pozitiv.

A doua zi, s-a dus imediat la „Matei Balș” și a repetat testul, recunoscând că nu a avut încredere în primul rezultat. Abia atunci când a fost confirmată și a doua oară a decis să se interneze.

Irina Loghin are coronavirus
Irina Loghin are coronavirus[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Amestecul cu care Irina Loghin a scăpat de gușă. Trucul genial oferit de doamna muzicii populare!

„Nu mi-a dispărut gust, nu mi-a dispărut miros, nu mi-a dispărut apetitul pentru mâncare, mă simt foarte bine. Am vrut să rămân în spital să mai fac încă un test mâine. Soțul și fiul sunt și ei în spital- sunt la fel de asimptomatici ca și mine”, a precizat Irina Loghin, la Antena 3.

Irina Loghin, mesaj pe contul său de Facebook

Irina Loghin a transmis un mesaj și pe contul său de Facebook.

„Dragii mei,
După cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că sunt bine, că nu am avut și nu am absolut niciun simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă.

Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Răsturnare de situație! Irina Loghin ARE coronavirus. Primele declarații


Cu emoții în suflet v-am simțit aproape în aceste zile. Am primit sute de telefoane, mii de mesaje pe pagina de Facebook. După cum spune una din melodiile mele, “Câte flori mi-ați dat voi mie/Nu pot crește pe câmpie”, tot așa, nu vă pot mulțumi eu fiecăruia în parte pentru gândurile bune, pentru fiecare încurajare și urare de sănătate, “Dar câte zile oi avea/Vă dau flori cu gura mea!”

Vă mulțumesc tuturor pentru că mă prețuiți, pentru că mi-ați dovedit încă o dată că îmi sunteți alături atât la bine, dar mai ales la greu!
În încheiere, atât vă pot spune: “Eu sunt tot Irina voastră/ Iar voi... tot ce am mai bun!”🙏♥️



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Amestecul cu care Irina Loghin a scăpat de gușă. Trucul genial oferit de doamna muzicii populare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies