Irina Nicolae, dezvăluiri în premieră la Teo Show

Irina Nicolae, dezvăluiri în premieră la Teo Show
Irina Nicolae, dezvăluiri în premieră la Teo Show

  Irina Nicolae, fosta membră a trupei A.S.I.A.,  a fost invitată lui Teo Trandafir, în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D. 

După ani buni de absență de pe micul ecran, Irina Nicolae a povestit în platoul “Teo Show” de ce nu a mai apărut de ceva vreme în fața reflectoarelor.

“Este o plăcere să fiu alături de ține și telespectatori! N-am mai apărut la televizor de foarte multă vreme. Eu sunt un om discret în general, cu viața mea privată. După ce am decis să plec din formația care m-a consacrat, am dat prioritate vieții personale.

(…) Eu am plecat (din formația A.S.I.A – n.r.) și sunt cu același om de atunci, care a devenit, între timp și soț, iar împreună avem cel mai minunat dar pe care mi-l putea face Dumnezeu și soțul meu, fetița noastră, Scarlet Maria. În general, sunt un om discret, constant, asumat, responsabil, foarte sincer”, a spus emoționată Irina Nicolae.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Aceasta a oferit detalii în exclusivitate referitoare la motivul pentru care ea nu a fost invitată în următorul concert al trupei care a consacrat-o.

“Am aflat din presă, despre acest concert. (…) Am primit sute de telefoane, mesaje, din toate direcțiile, m-a <bombardat presa> și am făcut o singură declarație (…). Este firesc și normal și cred că datorez publicului și oamenilor care ne iubesc să le spun motivul pentru care eu nu voi fi acolo pe scenă.

(…) Eu nu mă autoinvit nicăieri. (…) Nu am nicio problemă cu această <nouă> formulă. A fost doar o <bănuială> că eu nu pot veni, (…) nu înțeleg de ce se face acest mare scandal, pentru că la baza nu este unul. (…) Întotdeauna le voi susține și întotdeauna voi fi parte din grupul ăsta, cu sufletul, cu tot ce pot eu, și de-asta am și ales să fiu de partea publicului, și nu pe scenă, pentru că am înțeles că acolo se reunesc într-o altă formulă.
Eu sper că fenomenul ăsta și istoria trupei să meargă mai departe
!”, a subliniat Irina Nicolae, în cadrul “Teo Show”.

Emisiunea “Teo Show” poate fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, la Kanal D.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies