Irina Rimes are planuri de nuntă cu iubitul francez?! "Dacă aș mai avea 48 de ore..."

irina rimes nunta
Irina Rimes vorbește cât se poate de sincer despre planurile de nuntă

Irina Rimes este mai fericită ca niciodată alături de David Goldcher. Artista se gândește la un nou mariaj.

Irina Rimes este mai sinceră ca niciodată și recunoaște că viața alături de David Goldcher este una cât se poate de frumoasă. Artista și-a pus fanii pe gânduri și spune că nu exclude posibilitatea unei căsnicii.

Irina Rimes are planuri de nuntă cu iubitul francez

Irina Rimes a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde a oferit detalii din viața personală pe care nu le-ar fi etalat în altă situație.

Artista se declară foarte fericită alături de iubitul francez și recunoaște că nu s-ar fi așteptat să se îndrăgostească de acest tip de bărbat.

Citeste si: Ana Porgras s-a accidentat extrem de grav la Survivor România 2021: "Aceste imagini vă pot afecta"

irina rimes nunta
Irina Rimes se gândește la căsătorie alături de iubitul francez[Sursa foto: Instagram Irina Rimes]

„Mi-am dat seama că mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată.

La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum.
Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac s@# cu iubitul meu”, spune Irina Rimes.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ashley Benson și G-Eazy formează din nou un cuplu? Apropiații celor doi i-au dat de gol!

iubit irina rimes
David Goldcher este cel care i-a furat inima Irinei Rimes[Sursa foto: Instagram David Goldcher]

Irina Rimes a recunoscut faptul că s-a luptat cu depresia, însă tot răul a fost spre bine căci toată situația a ajutat-o să fie mai productivă.

„Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu”, povestește Irina Rimes.

Irina Rimes, certată de fanii din mediul online

Irina Rimes reprezintă una dintre vocile emblematice ale țării noastre și oamenii se așteaptă ca vedeta să fie la fel ca până acum.

Cu toate acestea, frumoasa cântăreață ține să se reinventeze, astfel că recent a postat câteva fotografii pe contul personal de Instagram, acolo unde apare într-un body sexy.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Internauții au ținut să-i reproșeze Irinei Rimes că nu este în regulă să aibă astfel de poze, însă aceasta a dat replica imediat.

irina rimes se marita
Irina Rimes vorbește despre posibilitatea de a se căsători cu iubitul francez[Sursa foto: Instagram Irina Rimes]

”Fiecare femeie are in viața ei perioade. La fel ca și bărbații, de altfel, doar ca un pic diferit. Este despre multe: păr scurt, par lung, par vopsit, focusat pe munca, focusat pe viața personală, focusat pe orice altceva, schimbat prieteni, schimbat stil vestimentar, schimbat partener, etc.

Ca orice alta femeie, trec prin perioade și schimbări care, unora, ar putea sa le displaca pentru ca m-au cunoscut intr-un fel, m-au plăcut intr-un fel și orice schimbare pe care o fac, ii deranjează. Dar nimeni nu trăiește viața mea și nu pot sa rămân la fel doar pentru ca publicul ma vrea mereu așa ca la început”, spune Irina Rimes.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Vedeta din Harry Potter, Afshan Azad, și Nabil Kazi așteaptă primul lor copil!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies