Irina Tănase, însărcinată? Gesturile care o dau de gol pe logodnica lui Liviu Dragnea

Irina Tănase, însărcinată? Gesturile care o dau de gol pe logodnica lui Liviu Dragnea
Irina Tănase, însărcinată? Gesturile care o dau de gol pe logodnica lui Liviu Dragnea

Irina Tănase a trădat niște gesturi specifice femeilor însărcinate. Cum a apărut logodnica lui Liviu Dragnea.

La numai o săptămână de când liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat, Irina Tănase a fost surprinsă într-o ipostază incredibilă, alături de ginerele său.

Potrivit cancan.ro, tânăra a fost însoțită la cabinetul avocatului lui Liviu Dragnea chiar de către ginerele său, Valentin.
La ieșirea din imobil, Irina a arătat niște gesturi de graviduță, care nu pot fi negate.

Cu zâmbetul larg pe buze, Irina a ieșit din cabinet alături de ginerele său, ținându-și încontinuu mâna pe abdomen, așa cum fac femeile însărcinate.

În timp ce aștepta mașina, Irina a continuat să facă acest lucru, în timp ce fiul lui Liviu Dragnea putea fi văzut cum zâmbea complice, semn că venirea pe lume a unui frățior sau a unei surioare nu i-ar displăcea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Din prima căsătorie cu Bombonica Prodana, Liviu Dragnea are doi copii.

Cu toate că nu ar putea fi exclusă o sarcină, se pare că apropiații Irinei nu cred în această teorie, mai ales că în luna martie Irina a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Liviu Dragnea, vizitat de fiu şi iubită! Nu s-au dus cu mâna goală. Ce i-au dus în închisoare

Liviu Dragnea a fost vizitat în puşcărie.

Fostul lider PSD, încarcerat luni, a doua zi după alegerile europarlamentare, a primit vizita fiului său, Valentin, şi a iubitei sale, Irina Tănase.

În urmă cu puţin timp, la penitenciarul Rahova au ajuns fiul şi iubita tinerică a lui Liviu Dragnea. Aceasta este prima vizită pe care o primeşte Dragnea de când a ajuns în puşcărie.

Valentin Dragnea şi Irina Tănase au refuzat să dea declaraţii jurnaliştilor care se aflau în faţa penitenciarului Rahova. Iubita lui Liviu Dragnea şi fiul lui aveau cu ei pungi în care se bănuieşte că erau alimente.

Liviu Dragnea a primit sentinţa în dosarul angajărilor fictive la începutul acestei săptămâni. Fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare şi s-a predat singur, la doar câteva ore după aflarea sentinţei.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Jojo și-a pierdut bunica! Mesajul emoționant postat de vedetă pe Facebook

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies