Irinel Columbeanu a dezvăluit că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu a aflat că Monica Gabor s-a recăsătorit

După o relație de aproximativ 10 ani, Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în mare secret. Cum a aflat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a făcut o dezvăluire uluitoare, care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Omul de afaceri s-a dat de gol că fosta sa soție, Monica Gabor, s-a căsătorit în secret.

Deși în ultimul an Monica Gabor și Mr Pink au trecut prin mai multe împăcări și despărțiri, se pare că cei doi s-au căsătorit, de fapt, iar acum formează o familie.

Irinel Columbeanu a fost invitat la un podcast, unde a dezvăluit că Monica Gabor este deja soția lui Mr.

Pink, iar omul de afaceri chinez este extrem de preocupat de educația Irinei, fetița lui.

Citeste si: Irinel Columbeanu a fost externat din spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Cum se simte în aceste momente

De altfel, Irinel Columbeanu a recunoscut că i-a fost extrem de greu să o lase pe Irina să plece în America și să locuiască alături de Monica și de Mr.

Pink, dar apoi s-a gândit la binele copilului și a cedat.

„A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irinel Columbeanu s-a infectat cu noul coronavirus. Fosta soție, Monica Gabor i-a oferit ajutorul

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina. Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, a declarat Irinel Columbeanu, în podcast-ul lui Ameri Nasrin.

Monica Gabor si Irina
Irina s-a mutat la mama ei, în America[Sursa foto: Instagram]

Cum a aflat Irinel Columbeanu că Monica Gabor s-a căsătorit

De asemenea, Irinel Columbeanu a aflat și cum și-a dat seama că Monica Gabor s-a căsătorit. Se pare că fosta divă de la Izvorani nu l-a anunțat acest lucru, ci și-a dat singur seama.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Momentul în care Irinel Columbeanu a aflat că Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit: „Nu m-a anunțat”

Mr Pink și Monica Gabor
Mr Pink și Monica Gabor formează un cuplu de aproape 10 ani[Sursa foto: Instagram]

Evenimentul a avut loc atunci când Irinel Columbeanu și Monica Gabor au mers la notar pentru un act, iar Monica a fost verificată după numele de familie al partenerului său.

„Nu m-a anunțat. M-am întâlnit cu Monica în București, a trebuit să facem un act notarial și acolo am văzut că a fost verificată ca și având numele lui de familie (n.r.

al lui mr. Pink)", a declarat irinel Columbeanu, pentru Click!.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Irinel Columbeanu, dezvăluiri noi despre scenele interzise cu Monica Gabor din restaurantul chinezesc: „Nu a fost făcătură”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies