Irinel Columbeanu, dezvăluiri noi despre scenele interzise cu Monica Gabor din restaurantul chinezesc: „Nu a fost făcătură”

Irinel Columbeanu și Monica Gabor
Irinel Columbeanu și Monica Gabor

La 15 ani de la publicarea imaginilor cu el și Monica Gabor, fostul om de afaceri face noi declarații! Ce s-a întâmplat, de fapt, atunci?

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți timp de cinci ani, cei doi formând la vremea respectivă unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Pentru că între ei există o diferență de vârstă considerabilă, multe persoane au pus sub semnul întrebării veridicitatea sentimentelor care au stat la baza relației lor, dar se pare că în realitate lucrurile au fost cu totul altfel.

Ei bine, subiectul care a ținut primele pagini ale ziarelor o bună perioadă de timp a fost acela când cei doi au fost filmați de un chelner, prin gaura cheii, într-un restaurant chinezesc

de fițe din Capitală. Despre scenele interzise minorilor s-au spus multe lucruri, printre care și faptul că au fost falsificate, însă acum s-a aflat totul. Irinel Columbeanu a oferit declarații amănunțite, la 15 ani după filmare!

Citeste si: Prima reacție a lui Irinel Columbeanu după ce Monica Gabor și fiica lui s-au fotografiat într-un avion privat

Irinel Columbeanu, dezvăluiri noi despre scenele interzise cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu a vorbit, recent, despre filmul erotic cu Monica Gabor. Potrivit declarațiilor fostului om de afaceri, scena a fost cât se poate de adevărată, negând cu vehemență orice fel de speculație conform cărora ar fi fost falsificată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„A fost sex! Nu a fost făcătură.

A venit cineva și mi-a spus că chelnerul ne-a filmat atunci”, a explicat Irinel Columbeanu într-o emisiune TV. 

Citeste si: Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu s-a răzgândit în privința profesiei! Pentru ce se pregătește acum Irina: „La ei învățământul e diferit”

Cum se înțelege acum Irinel Columbeanu cu Monica Gabor?

Mariajul celor doi nu a ținut decât cinci ani de zile, iar la scurt timp după divorț Monica Gabor s-a mutat în America, acolo unde l-a întâlnit pe Mr.

Pink, actualul ei partener de viață. Fostul om de afaceri a câștigat la vremea respectivă custodia fiicei lor, însă după ce și-a pierdut toată averea a trimis-o pe Irina la mama ei, în Statele Unite, acolo unde știa că are posibilități mai bune.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor sunt în relații bune acum și, mai mult decât atât, acesta a invitat-o pe ea și pe Mr. Pink la lansarea lui de carte.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Îi aștept, eu i-am invitat pe amândoi, așa mi s-a părut normal.

I-am spus că mi-ar face plăcere dacă ar putea veni amândoi, împreună cu Irina, la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi în februarie. A zis că studiază varianta, să mai vadă.

Irina o să aibă școala, la ea e mai dificil. Sunt un om discret, nu-mi place să întreb prea multe. Va depinde însă și de situația cu restricțiile din pandemie. El nu a fost niciodată în România”,  a mărturisit Irinel Columbeanu pentru  Playtech.ro.

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună? Dovada a fost publicată chiar de fosta doamnă din Izvorani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies