Irinel Columbeanu, primele declarații după ce i-a luat casa foc! Câte bunuri au ars

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu despre casa de la Izvorani care a ars

Omul de afaceri a dezvăluit ce părere are despre faptul că i-a luat locuința de la Izvorani foc. Ce obiecte s-au pierdut în incendiu.

Irinel Columbeanu trece prin momente cumplite. Omul de afaceri a aflat că în weekend a ars locuința în care a locuit timp de aproape 30 de ani.

Fostul soț al Monicăi Gabor s-a mutat din vila somptuoasă din Izvorani în luna ianuarie a anului 2019, iar de atunci locuința nu a mai fost locuită.

Invitat la Xtra Night Show, omul de afaceri a povestit că holul principal era împodobit cu picturi ale celebrului artist Sabin Bălașa și ale Annei Lesko, dar care nu au mai putut fi recuperate.

Citeste si: Irinel Columbeanu, în lacrimi din cauza fiicei sale! De cât timp nu a mai văzut-o pe Irina

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Am multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina.

Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei, și cu mine. Frescele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele”, a dezvăluit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu despre casa care a luat foc[Sursa foto: Captură YouTube]

Locuința din Izvorani nu a fost asigurată

În plus, Irinel Columbeanu nu știe ca locuința să fi fost asigurată și nici cum s-a întâmplat acest lucru, de vreme ce nu exista niciun consumator în casă.

Se pare că incendiul a pornit de la subsol, iar în câteva ore au ars operele de artă, precum și obiectele de mobilier pe care omul de afaceri le-a lăsat în locuința în care a locuit ani de zile cu familia sa.

Citeste si: Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn: „Această perioadă reprezintă un test”

„Casa nu mai e a mea din 2009.

Banca nu a câștgat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a mai afirmat fostul afacerist.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Pepe divorțează: „Ne-am asumat această separare! Vom divorța în curând!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies