Iris Apfel s-a stins din viață! Simbolul modei din New York avea vârsta de 102 ani

Iris Apfel s-a stins din viață!  Simbolul modei din New York avea vârsta de 102 ani
Iris Apfel s-a stins din viață! Simbolul modei din New York avea vârsta de 102 ani

Excentrica Iris Apfel, un simbol în moda din New York, s-a stins din viață, vineri, la 102 ani.

Iris Apfel s-a stins din viață vineri, 1 martie, iar pe rețelele de socializare a apărut o poză cu vedeta, îmbrăcată într-o rochie lungă cu model auriu și ochelari mari.

Cine a fost Iris Apfel?

Citește și: Secretele siluetei lui Jennifer Lopez. Evită două alimente și arată ca la 25 de ani

Iris Apfel
Iris Apfel[Sursa foto: Profimedia]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Premiile Oscar: cele mai bune filme de Oscar. Au marcat generatii intregi

Cea care s-a autoproclamat "starletă geriatrică" din Queens avea 2,9 milioane de abonați pe rețelele de socializare și semnase de curând  numeroase colaborări cu magazine de haine, șosete, cosmetice și chiar branduri de mașini. Iris Apfel s-a născut în 1921, într-o familie de evrei din Queens, New York și a studiat istoria artei.

Aceasta a lucrat și la renovările Casei Albe pentru nouă generații de președinți. Zeci de ani a adunat o colecție de haine de la cei mai mari designeri și bijuterii diverse. Soțul ei a murit în 2015, la 100 de ani, după 67 de ani de mariaj. Tot ea a fost cea care le-a cerut femeilor să renunțe la blugii negri cu pullover și geacă de piele.

De ce purta Iris Apfel ochelari atât de mari?

Iris Apfel
Iris Apfel[Sursa foto: Profimedia]

Iris Apfel a uimit prin extravaganța sa, de-a lungul vieții, astfel că aparițiile ei cu părul alb se contrastau mereu cu faimoșii ochelari rotunzi cu ramă foartă groasă. Astfel, stilul ei îndrăzneț nu a fost niciodată trecut cu vederea. A devenit subiectul multor materiale și reviste de modă, iar în 2016 a fost aleasă drept subiect de documentar, care oferea detalii despre viața și activitatea sa.

Mama ei a învățat-o, cu bani puțini, cum să accesorizeze o ținută și cât de importante sunt acestea pentru a combina un singur articol vestimentar în mai multe situații. În urmă cu câțiva ani, Iris Apfel a făcut dezvăluiri cu privire la lucrurile învățate de la mama ei. „Mi-a arătat că dacă ai cumpăra, de exemplu, o rochie neagră simplă, schimbând accesoriile, care sunt atât de transformatoare, ai putea să faci zeci de ţinute cu aceeaşi piesă de bază.” 
Mama ei a lucrat în modă și avea un mic magazine de haine, astfel că a reușit să o influențeze spre această parte. Singurele persoane cărora le cerea părerea cu privire la haine au fost soțul și mama ei. De asemenea, un alt aspect surprinzător despre creatoarea de modă este acela că nu îi lipsea niciodată guma de mestecat. 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum a debutat Cătălin Botezatu in modă şi care este legătura momentului cu soţii Ceauşescu? “Erau mulţi Securişti care ne verificau până şi in pantofi”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies