Irisha, probleme de sănătate după Survivor România 2021: „Nu mă simt deloc bine”

Irisha, probleme de sănătate după Survivor România 2021:  „Nu mă simt deloc bine”
Irisha, probleme de sănătate după Survivor România 2021: „Nu mă simt deloc bine”

Irisha a părăsit Survivor România 2021 din cauza problemelor de sănătate, iar acum artista suferă din nou. Ce a pățit fosta Faimoasă?

Chiar dacă a părăsit competiția Survivor România 2021 din cauza unor probleme de sănătate, Irisha a fost una dintre cele mai valoroase concurente din echipa Faimoșilor. Artista a luptat întotdeauna pentru a demonsta că poate mai mult și a reușit să fie în topul preferințelor telespectatorilor. Chiar dacă a trecut ceva timp de când a părăsit Republica Dominicană, Irisha spune că se confruntă în continuare cu dureri pe care le-a căpătat în timpul show-ului.

Irisha, probleme de sănătate din cauza competiției Survivor România

Irisha le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că are probleme de sănătate pe care le-a căpătat în timpul competiției din Republica Dominicană, Survivor România.

Iată că deși a trecut ceva timp de la ieșirea Faimoasei din joc, aceasta resimte durerile pe care le-a avut și atunci și care au oprit-o din a continua alături de colegii ei.

Citeste si: Israel impune noi restricții anti COVID-19. Autoritățile, alarmate din cauza variantei Delta

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Sunt supărată pentru că am făcut o criză la rinichi și nu mă simt deloc bine.  Experiența Survivor și-a pus amprenta”, a declarat Irisha.

După ce s-a speculat că Irisha și Marius Crăciun ar avea o relație amoroasă, iată că artista vine și face lumină în acest caz spunând că sunt doar prieteni iar fostul ei coleg de la Survivor România 2021 este un bărbat singur și disponibil.

Citeste si: Bianca Comănici, apropiată de Andrei Dascălu după despărțirea Războinicului de Roxana Ghiță de la Survivor România

„În primul rând, vă mulțumim pentru toate mesajele frumoase și intențiile frumoase. Mulți și-ar dori ca noi să fim împreună, dar nu suntem împreună. Știu că v-ați dorit, avem o chimie energetică, o chimie la alt nivel. Ne înțelegem foarte bine, dar nu suntem împreună. Fetelor, săriți pe el! E liber!”, a declarat Irisha.

Chiar dacă nu sunt împreună, Irisha și Marius Crăciun au rămas buni prieteni.

„Drumurile noastre merg în altă parte. Nu suntem împreună. Rezonăm foarte bine, ne apreciem, ne respectăm. Am vrut să clarificăm ce este între noi și pentru a nu induce oamenii în eroare”, a declarat Irisha.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cântăreața Dodo și Liviu Kevin s-au despărțit! Ce spune cântăreața despre fostul iubit

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies