Irisha și Marius Crăciun de la Survivor au dat totul din casă: „Mama îl place”

Irisha și Marius Crăciun de la Survivor au dat totul din casă! „Mama îl place”
Irisha și Marius Crăciun de la Survivor au dat totul din casă: „Mama îl place”

Irisha și Marius Crăciun, foștii concurenți Survivor România, au spus adevărul despre relația dintre ei.

Irisha și Marius Crăciun au vorbit pentru prima dată despre relația dintre ei. După ce au curs speculațiile cu privire la o posibilă relație între cei doi, foștii concurenți de la Survivor au decis să rupă tăcerea.

Invitați în platoul emisiunii „Ștafeta mixtă”, Marius și Irisha, puși pe glume, așa cum ne-au obișnuit, s-au tachinat și au vorbit despre ceea ce s-a petrecut în spatele ușilor închise.

Irisha a mărturisit, la un moment dat, că mama ei îl place pe Marius și în prag de finală, aceasta i-ar fi spus că își dorește să-l vadă învingător.  

„Ne așteptam la întrebarea asta. L-am susținut la Survivor și în finală. Este adevărat că și familia mea îl place și l-a susținut. Le-a plăcut cum s-a descurcat și social, în spacial mama.

Ei doi se urmăresc pe Instagram. Mama îl place, atâta pot să zic',  a spus Irisha pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Marius Crăciun, declaraţii picante despre Andra Volos: "Este cap de afiş" Exclusiv!

Irisha și Marius Crăciun de la Survivor, adevărul despre relația lor

La rândul lui, Marius Crăciun a declarat că nu a intrat în show-ul de supraviețuire cu speranța că își va găsi aleasa, întrucât era mult prea concentrat pe ceea ce avea de făcut pe traseu și o legătură amoroasă l-ar fi distras în mod sigur.

De asemenea, Marius a recunoscut că admira fetele de la Survivor, însă departe de el ar fi fost ideea de a forma un cuplu în Republica Dominicană.

În ceea ce o privește pe Irisha, fostul Războinic a mărturisit că nu s-a gândit niciodată la o relație, întrucât frumoasa brunetă ar fi „prea mult pentru el”.

Irisha și Marius Crăciun de la Survivor au dat totul din casă! „Mama îl place”

„Eu nu mi-am făcut gânduri și nici nu mă uitam după fete. Într-adevăr, ne uitam după fete, dar nu aveam nicio reacție. Nu mi-am închipuit că pot avea ceva cu Irisha pentru că ar fi prea mult ea pentru mine', a  declarat Marius Crăciun.

Citeste si: Elena Marin, adevărul despre relația cu Zanni de la Survivor România 2021



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies