„Îți dai seama că trebuie să le explici copiilor cu calm și fără să umilești, să jignești fostul partener. N-am vrut să vorbesc niciodată urât.” Cristina Spătar a vorbit despre cum le-a mărturisit copiilor săi că va divorța

„Îți dai seama că trebuie să le explici copiilor cu calm și fără să umilești, să jignești fostul partener. N-am vrut să vorbesc niciodată urât.” Cristina Spătar a vorbit despre cum le-a mărturisit copiilor săi că va divorța
„Îți dai seama că trebuie să le explici copiilor cu calm și fără să umilești, să jignești fostul partener. N-am vrut să vorbesc niciodată urât.” Cristina Spătar a vorbit despre cum le-a mărturisit copiilor săi că va divorța

Cristina Spătar a ales să dezvăluie lunile trecute dificultățile prin care a trecut după divorțul de fostul soț, menționând că a căutat ajutorul unui psiholog pentru a sprijini buna adaptare a copiilor săi la situație.

Cristina Spătar, o personalitate admirată, a mărturisit că perioada de după divorțul de fostul soț a lăsat urme adânci. La aproximativ 7 ani de la separare, cântăreața a dezvăluit că a fost nevoită să solicite sprijinul unui psiholog pentru a-i ajuta pe copiii săi să facă față consecințelor despărțirii părinților lor.

Citește și: „Vă vine sau nu să credeți, fotografia este făcută în urmă cu două ore, imediat după ce m-am ridicat de pe masă de operație.” Adriana Bahmuțeanu a avut parte de o intervenție estetică

Cristina Spătar și-a dus copiii la psiholog

În prezent, Cristina Spătar poate să se bucure de o stare de împlinire în toate aspectele vieții. Cântăreața se bucură de o căsnicie fericită alături de soțul său, Vicențiu, și de succes pe plan profesional.

La 7 ani de la despărțirea de fostul său partener de viață, artista a dezvăluit detalii neștiute până acum.

Aceasta a făcut mărturisiri inedite cu privire la trecutul lor comun.

Astfel, artista a împărtășit cu sinceritate cum a fost nevoită să își îndrume cei doi copii către un psiholog, din cauza impactului puternic al despărțirii asupra lor. De asemenea, vedeta recunoaște că procesul de vindecare nu a fost deloc simplu, dar își păstrează încrederea că divinitatea a fost alături de ea în această călătorie.

„Nu știu de unde am reușit. Știu că Dumnezeu este cel care niciodată nu lasă mamele și nu le abandonează. Am avut norocul să am niște copii foarte înțelegători, chiar dacă au avut nevoie de câteva ședințe bune, mai ales cel mare, la psiholog. În cele din urmă, eu am avut multă răbdare și le-am explicat cum stau lucrurile, cât de firesc posibil. Îți dai seama că trebuie să le explici copiilor cu calm și fără să umilești, să jignești fostul partener.

N-am vrut să vorbesc niciodată urât, chiar dacă el n-a fost un domn niciodată cu noi. Eu m-am străduit să fac față și să încerc să-i fac pe ei să nu sufere, chiar dacă eu sufeream foarte mult. Ei sunt atât de deștepți încât, atunci când conduceam, mă vedeau în oglinda retrovizoare și mă întrebau: „De ce plângi, mami?”. Ca să-ți dai seama cât sunt de deștepți niște copilași!”, a mărturisit Cristina Spătar, pentru viva.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dezvăluirile neștiute făcute de Cristina Spătar

În aceeași discuție, Cristina Spătar a dezvăluit un aspect trist legat de visul fiului său, Albert.

După separarea de fostul soț, artista a avut o oportunitate de a merge în Anglia, unde sora sa locuia, oferindu-i fiului său, Albert, șansa de a juca fotbal la o echipă importantă. Cu toate acestea, din păcate, semnătura tatălui său nu a fost obținută, astfel că planurile s-au năruit.

„A trebuit să o iau de la capăt și sora mea m-a sfătuit să vin alături de ea. N-am primit semnătură de la tatăl copiilor, doar așa, ca să-mi facă rău. Îi aranjasem lui Albert. El era căpitan de echipă de fotbal aici, în Crevedia, și îi găsisem acolo contract să joace la o echipă mare de fotbal, în Anglia, cu bursă. Pentru el, era un vis.

El visa să ajungă un mare fotbalist, iar tatăl lui i-a înfrânat visul ăsta. Neprimind semnătura, a trebuit să rămân în România și să mă descurc aici.”, a mai spus cântăreța, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Cea mai frumoasă nuntă.” Ce părere a avut Adriana Bahmuțeanu despre nunta Cristinei Spătar și a lui Vicențiu Mocanu. Jurnalista le-a transmis un mesaj celor doi

 

 

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Doar în cazul persoanelor care au reușit mai mult decât mine, în viață și în...carieră!!!” Mesajul transmis de Cristina Spătar, la doar o săptămână de la nuntă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies