„Îți dau toți banii înainte, cash sau transfer.” Ce propunere i-a făcut un milionar Vicăi Blochina?

„Îți dau toți banii înainte, cash sau transfer.” Ce propunere i-a făcut un milionar Vicăi Blochina?
„Îți dau toți banii înainte, cash sau transfer.” Ce propunere i-a făcut un milionar Vicăi Blochina?

La vârsta de 47 de ani, Vica Blochina continuă să impresioneze cu silueta sa de invidiat și atrage atenția tuturor bărbaților. Cu un copil în vârstă de 15 ani, frumoasa vedetă este un punct de atracție pentru mii de urmăritori pe rețelele de socializare, unde împărtășește fotografii care strâng sute de like-uri și reacții pozitive din partea fanilor săi.

Cu toate că se apropie de vârsta de 50 de ani, fosta dansatoare reușește să atragă atenția și admirația bărbaților, fiind considerată apreciată și dorită de mulți. Recent, vedeta a dezvăluit că a primit o propunere nepotrivită pe platformele de socializare și a ales să o împărtășească și cu fanii săi.

Citește și: „Au fost foarte multe momente urâte” Vica Blochina, copilărie de coșmar! Cum a fost umilită ani la rând fosta balerină de la Melody

Ce propunere i-a făcut un milionar Vicăi Blochina

Vica Blochina atrage invidia cu corpul său bine proporționat, iar interesul bărbaților pentru ea continuă să crească. Recent, faimoasa fostă dansatoare a dezvăluit că a primit un mesaj șocant de la unul dintre urmăritorii săi de pe rețelele de socializare.

Vica Blochina a dezvăluit că un milionar român i-a adresat o propunere imorală, exprimându-și dorința de a petrece o noapte cu ea în schimbul unei sume considerabile de bani.

Fosta dansatoare a publicat mesajul pe rețelele de socializare, în care milionarul îi oferea 20.000 de euro în schimbul unei întâlniri.

„Eu sunt****. Îmi pare bine. Te știu din vedere. Vreau să îți propun ceva, dar nu vreau să te superi. Vreau să fiu direct. Îți dau 20.000 de euro pentru o noapte. Totul rămâne între noi. Îți dau toți banii înainte. Cash sau transfer bancar.

Și acum îți pot face transfer bancar dacă vrei. Nu află nimeni nimic. Nu vreau să te superi dar am zis să fiu direct… Totul rămâne între noi. Și acum îți pot face transfer facă vrei. Nu trebuie să faci nimic până nu primești banii. În 5 minute ai banii în cont dacă vrei”, a fost mesajul pe care bărbatul i l-a trimis Vicăi Blochina.  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 Ce propunere i-a făcut un milionar Vicăi Blochina
Ce propunere i-a făcut un milionar Vicăi Blochina[Sursa foto: Instagram]

Cum a reacționat Vica Blochina când a primit propunerea indecentă

Vica Blochina a răspuns cu umor propunerii indecente primită de la un urmăritor pe rețelele de socializare, care îi promitea o sumă mare de bani pentru o întâlnire. Vedeta a găsit situația amuzantă și nu s-a abținut să împărtășească mesajul cu fanii săi. Printr-un post pe secțiunea InstaStory, frumoasa blondină a ironizat propunerea făcută de milionar, demonstrând că nu s-a lăsat impresionată de astfel de oferte.

„Uitați unde era milionarul…și eu Mikonos Mikonos”, a fost reacția vedetei.

 Ce propunere i-a făcut un milionar Vicăi Blochina
Ce propunere i-a făcut un milionar Vicăi Blochina[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „La noi a fost vorba de orgoliu.” Cât au fost împreună Vica Blochina și Victor Pițurcă. Cei doi au un fiu împreună

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris.” Vica Blochina a dezvăluit ce personalități cunoscute au intrat în barul Melody

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies